Ревю на Soundbar Sonos Arc

Soundbar Sonos Arc

Soundbar Sonos Arc е един от най-новите модели на компанията Sonos. Това е мощна звукова система, която има качествен и богат звук. Тя е създадена специално за домашно кино и е оборудвана с най-новите технологии за звук. Системата е съвместима с Alexa и Google Assistant, което я прави изключително удобна за управление.

Soundbar Sonos Arc

Виж цената за днес

Soundbar Sonos Arc: Характеристики

Дизайн 

Sonos Arc е един офункционален и елегантен саундбар с два канала, който се предлага в бял и черен цвят. Той има мощност от 200W, като цялата мощност се концентрира в самия саундбар. Това не само гарантира възпроизвеждане на качествен звук, но и придава стил на вашия домашен интериор.

Свързаност

Sonos Arc предлага разнообразие от възможности за свързване, включително Wi-Fi и Ethernet. Това прави връзката с други устройства изключително лесна и гъвкава. Освен това, саундбарът разполага с два входни конектора: един HDMI и един оптичен порт. Тази комбинация ви позволява да свържете различни устройства, за да създадете перфектното домашно кино.

Функции на звука

Sonos Arc е оборудван с аудио технологията Dolby Atmos, която осигурява изключително качество на звука и пространствено възпроизвеждане. Саундбарът също така разполага със специални функции като Alexa, Trueplay и Google Assistant. Те ви позволяват да управлявате саундбара чрез гласови команди, което прави ежедневното използване на устройството още по-удобно.

Консумация на енергия

За да функционира ефективно, саундбарът Sonos Arc изисква консумация на енергия от 200W. Това е част от мощността на устройството и е гаранция за висококачествен и мощен звук.

Размери

Sonos Arc има измерения 1141 x 115.7 x 87 мм, което го прави компактен и удобен за монтаж във всеки домашен интериор. Теглото на саундбара е 6.25 кг, което гарантира стабилност и безопасност на устройството.

Кинематографски звук с премиум саундбар

Sonos Arc предлага премиум саундбар, идеален за телевизия, филми, музика, игри и други форми на развлечение. Използвайки Dolby Atmos, този саундбар осигурява ярък и реалистичен звук, който оживява вашето забавление и създава кинематографско изживяване у дома.

Arc предлага разнообразни начини за контрол, включително дистанционно управление, приложение, гласови команди и съвместимост с Apple AirPlay 2. Това ви позволява да управлявате устройството по най-удобния за вас начин, докато се наслаждавате на превъзходен звук.

Настроен до съвършенство с Trueplay

Sonos Arc използва иновативната технология за настройка Trueplay, която оптимизира звука според уникалната акустика на помещението, в което е поставен саундбарът. Този процес включва калибриране на каналите за височина, за да се постигне точно местоположение на звука и да се създаде по-реалистично пространствено възпроизвеждане.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

Soundbar Sonos Arc: Мнение за продукта

Soundbar Sonos Arc е саундбар с висококачествен и мощен звук, който съчетава в себе си стил, функционалност и разнообразни възможности за свързване. Устройството е оборудвано с Dolby Atmos технологията и предлага гъвкави опции за управление чрез Alexa, Trueplay и Google Assistant. Ако търсите саундбар, който да подобри аудио изживяването в домашното си кино, Sonos Arc е солиден избор.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo