Ревю на Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4

Слушалките Sony WH-1000XM4 са най-новото попълнение в серията на Sony от висококачествени безжични слушалки с активно шумопотискане. Тази нова версия идва с още по-добри характеристики и подобрения, като по-добра батерия, усъвършенствано шумопотискане и подобрено управление на звука. В този кратък преглед ще разгледаме най-важните характеристики на тези слушалки и как те се справят в сравнение с конкуренцията.

Sony WH-1000XM4

Виж цената за днес

Sony WH-1000XM4: Характеристики

Слушалките Sony WH-1000XM4 са безжични слушалки с активно шумопотискане, които предлагат невероятно качество на звука и комфорт за продължително слушане. Тези слушалки са снабдени с Bluetooth технология, която позволява безжично свързване с мобилни устройства, таблети и компютри. Максималният обхват на сигнала е до 10 метра, което дава свобода на потребителите да се движат свободно докато слушат музика.

Sony WH-1000XM4 имат вградена технология за шумопотискане, която използва микрофони за да изолира потребителя от външния свят. Тази технология е много ефективна за намаляване на шума от външната среда, така че потребителите могат да се насладят на музиката си без нежелани шумове. Оптимизираните Alexa и Google Assistant позволяват на потребителите да използват гласови команди, за да контролират музиката си и да получават информация.

Слушалките са дизайнерски Over the ear, което означава, че са създадени да се поставят върху ушите на потребителя. Това осигурява допълнителен комфорт и гарантира, че слушалките ще останат на място дори при активно движение. Слушалките Sony WH-1000XM4 са също сгъваеми, което ги прави лесни за съхранение и пренасяне в транспортни калъфи.

Автономията на батерията е до 30 часа, което е много впечатляващо. Това означава, че потребителите могат да слушат музика през целия ден, без да се налага да ги зареждат по-често. Зареждането на батерията отнема около 3 часа, а бързото зареждане позволява на потребителите да получат до 5 часа живот на батерията след зареждане от само 10 минути.

Слушалките имат няколко входни конектора, включително Jack 3.5, Bluetooth и USB type C. Това ги прави много гъвкави и позволява на потребителите да ги свързват с различни устройства. Съдържанието на пакета включва транспортен калъф, адаптор за самолет, USB-C кабел за зареждане, аудио кабел и слушалки.

Комбинацията от висококачествен звук, комфорт и иновативни функции прави Sony WH-1000XM4 едни от най-добрите слушалки на пазара. С вградения микрофон за телефонни разговори потребителите могат да говорят по телефона си, без да се налага да свалят слушалките си. Ако търсите безжични слушалки с висококачествен звук и множество функции, тези слушалки определено заслужават да бъдат във вашето внимание.

Виж още: Най-добрите безжични слушалки

Sony WH-1000XM4: Мнение за продукта

Слушалките Sony WH-1000XM4 са определено едно от най-добрите предложения на пазара в категорията на безжичните слушалки с активно шумопотискане. С подобренията в батерията, шумопотискането и управлението на звука, те предлагат отлично качество на звука и комфорт при продължително носене. Въпреки че цената може да се счита за относително висока, качеството и иновацията на Sony правят тези слушалки инвестиция, която си заслужава. Ако сте в търсене на перфектното съчетание от звук и комфорт, Sony WH-1000XM4 определено трябва да бъдат във вашия списък.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo