Ревю на Sony STR-DH590

Sony STR-DH590

В днешния оживен свят на технологиите, изборът на перфектния AV ресивър може да бъде изключително труден. Толкова много марки, модели и функции, които да се разгледат, могат да превърнат тази задача в истинско предизвикателство. Въпреки това, Sony, един от гигантите в индустрията, предлага страхотно решение за любителите на качеството и иновациите – Sony STR-DH590. В това ревю ще се фокусираме върху ключови аспекти и предимства на този модел.

Sony STR-DH590

Виж цената за днес

Sony STR-DH590: Характеристики

Sony STR-DH590 е ресийвър с 5.2 канала и обща мощност от 725W. Този модел предлага възможности за връзка с различни устройства, включително FM тунер за предаване, Bluetooth свързаност и USB конектор. Конструкцията му е компактна и стилна, като му позволява да се интегрира перфектно във всяко домашно кино.

Един от ключовите аспекти на Sony STR-DH590 е поддръжката на най-новите HDR стандарти, включително HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) и Dolby Vision™. Това му позволява да предоставя качествено изображение с по-добра яркост, контраст и цветове. Функцията за 4K преминаване, която предлага този модел, позволява на данните да преминават през компактната тонколона без компромиси с качеството на изображението и е съвместима с HDCP2.2.

Когато става въпрос за звук, Sony STR-DH590 има вграден усилвател и поддържа Hi-Res Audio формати, като FLAC, WAV и ALAC. Този модел има 5 x 145W мощност на канал и изкривяване от 0.9%, което е добро представяне за ресийвър в този ценови клас.

Конекторите на Sony STR-DH590 включват 1 x USB, 1 x Jack 3.5 mm и други. Този модел има минималистичен преден изглед, който включва бутона Pure Direct. Това е полезна функция, която изключва всички ненужни елементи на ресийвъра, за да се получи по-чист звук.

Sony STR-DH590: Мнение за продукта

Sony STR-DH590 е отличен избор за всички, които търсят качествен ресийвър с компактен дизайн, мощно представяне и интуитивни функции. Този модел предлага множество опции за свързване, 4K HDR съвместимост, Hi-Res Audio поддръжка и много други. Въпреки някои недостатъци, Sony STR-DH590 е идеалното решение за тези, които са готови да инвестират в качеството на звука и изображението в своя домашен киносистема.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo