Ревю на Sony SRSXB10R

Sony SRSXB10R 

Ако музиката е част от вашето ежедневие и обичате да пускате любимите си парчета по всяко удобно време – то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим преносима тонколона Sony SRSXB10R с ненадминато качество на звука и изключителна издръжливост при своята работа, тя ще се превърне в истинска мини озвучителна система на вашите безценни преживявания.

Sony SRSXB10RВиж цената за днес

Sony SRSXB10R Review

EXTRA BASS™ – монофоничен високоговорител работи заедно с пасивен излъчвател, за да даде изключителна сила дори на най-ниските тонове, като възпроизвежданото съдържание извира от вашата колонка с перфектен бас, независимо от практичните и размери.

По всяко време, навсякъде – благодарение на водоустойчивостта на колонката, високата производителност, дългия живот на батерията и компактния размер, Sony SRSXB10R е изключително леснопреносима.

Лесна Bluetooth® свързаност с NFC One-touch – свържете вашия смартфон с NFC и за секунди ще започне възпроизвеждането на кристално ясен и чист звук.

Виж още: Ревю на Logitech UE MEGABOOM

Дизайн

Дизайнът на преносима тонколона Sony SRSXB10R е модерен и стилен. Решена в червен цвят с конусовидна форма и практични размери, тази колонка е изключително лесно преносима, като гарантирано няма да заема много място в багажа ви.

Характеристики

Преносима тонколона Sony SRSXB10R гарантирано ще ви осигури кристално ясен и чист звук, независимо от съдържанието, което искате да бъде възпроизведено. Обхватът и от 10м. и силата на звука от 5W, позволяват поставянето и дори в отворени пространства, като кристалния звук ще достига до вас с изключителна лекота. Конекторите, с които разполага тази модерна преносима тонколонка са: Жак 3.5 мм, Bluetooth, Micro USB, 3.5 мм. Благодарение на множеството възможности за свързване, вие можете лесно и бързо да възпроизведете вашите любими музикални парчета от всеки източник.

Нашето мнение за продукта

С практични размери, изключителна мощност и дълъг живот на батерията, тази Bluetooth колонка е изключително практична за озвучаване на всички ваши приключения – от веселите купони в домашна обстановка, до неделни релаксиращи разходки в природата!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo