Ревю на Sony MHCV11

Sony MHCV11

Вече можете да пренесете атмосферата от любимите ви дискотеки и караоке барове, директно във вашия дом. Домашната аудио система Sony MHCV11 ще ви позволи да съчетаете професионални DJ звукови ефекти с мощно караоке озвучаване. Наличието на 2 жака за микрофон ви позволява да пеете в дует с приятел, а защо не и да си организирате истинска музикална надпревара.

Sony MHCV11

Виж цената за днес

Функции

Party Chain – можете да свържете няколко допълнителни стерео системи за още по-голяма мощност на изходния звук. Изберете една от свързаните системи, която да е „DJ” на партито и синхронизирайте с останалите свързани стерео усилватели.

Dj Effects – звуковите ефекти, включително „Mega Bass” ви позволяват да се потопите в мощния звук, придружен от ултра дълбок бас на възпроизвежданата музика.

SongPal – изтеглете приложението от вашия AppStore и управлявайте настройките на звука и вашата музикална плейлиста бързо, лесно и напълно безжично.

Неспирните купони, придружени от домашно караоке, вече са леснодостъпни за всеки. Домашната аудио система MHCV11 на Sony ще позволи на вас и вашите приятели да се наслаждавате на музика с ненадминат звук и дълбок бас. Независимо от източника – CD, USB или Bluetooth, вашите музикални предпочитания ще бъдат изпълнени на най-високо ниво. Двата жака за микрофон ви позволяват да пеете в дует или дори да се съревновавате помежду си. И това не е всичко – вградената функция за заглушаване на вокалите, намалява гласовете на звука от избрания източник, като по този начин вашите музикални данни, могат да блеснат пред домашната публика.

Виж още: Ревю на Logitech UE MEGABOOM

Технически характеристики

Освен, че разполага с перфектни възможности на звука,аудиосистемата разполага и с перфектни технически характеристики.

Едномодулния дизайн с компактни размери (29х26.5х60 / ДхШхВ) и вградени дръжки, позволява лесното пренасяне на системата от едно място на друго, така че да можете лесно да я взимате със себе си в дома на приятели или на почивка. Аудиосистемата е съчетала перфектно практичния размер с модерния и красив дизайн. Високоговорителя е оборудван със синя светлина, която е перфектния завършек на вашата диско атмосфера в домашни условия.

В заключение

Мощна, с множество функции, а същевременно компактна и лесно преносима – всичко това е това е събрала в себе си домашната аудиосистема MHCV11 на Sony. Съотношението цена – качество е едно от най-добрите в тази категория продукти на пазара. Подарете на себе си и на вашите приятели, неспирни купони и ненадминати аудио изживявания.

Виж цената за днес

3.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo