Ревю на Sony HT-S400

Sony HT-S400

В света на модерното домашно аудио, саундбаровете се явяват като все по-популярен избор за подобряване на качеството на звука при гледане на филми, слушане на музика или играене на видеоигри. Един от последните модели, които привличат вниманието на потребителите, е Soundbar Sony HT-S400. В този кратък преглед ще разгледаме основните характеристики на този модел и ще приключим с няколко заключителни мисли.

Sony HT-S400

Виж цената за днес

Sony HT-S400: Характеристики

Консумация на енергия

Sony HT-S400 има разумна консумация на енергия, като консумацията на субуфера е 20 W, а на soundbar е 35 W. Това означава, че устройството е енергоефективно и не би трябвало да натоварва значително вашия електрически режим.

Размери и тегло

Soundbar Sony HT-S400 има измерения от 900 x 88 x 64 мм, а субуферът е с размери 192 x 400 x 387 мм. Теглото на Soundbar е 2.4 кг, а на субуфера – 7.3 кг. Това го прави достатъчно компактен и лесен за разполагане във всяка стая.

Дизайн

Sony HT-S400 идва със субуфер, който е безжичен, което улеснява инсталацията и разполагането му в стаята. Изработен е в черен цвят, което му придава съвременен и елегантен вид.

Брой канали и мощност

Soundbar Sony HT-S400 е 2.1 канален, който предоставя мощност от 330 W. Това е достатъчно, за да подобри звука на вашата телевизия или музикална система.

Свързаност

Sony HT-S400 предлага Bluetooth свързаност с версия 5.0, което означава, че можете да стриймвате музика безжично от вашия телефон или други устройства. Входните конектори включват 1 x USB и 1 x Optical, докато изходният конектор е 1 x HDMI ARC.

Sony HT-S400: Функции на звука

Dolby Digital

Dolby Digital е стандарт за аудио кодиране, който се използва за производството на мултимедийни файлове и съдържание, като DVD и Blu-ray дискове. Тази технология осигурява висококачествен звук, който е много близък до оригиналното аудио, произведено при записа. 

Гласов режим

Гласовият режим е специална функция на Sony HT-S400, която подчертава звука на диалозите във филми и сериали. Когато тази функция е активирана, звукът на гласовете става по-ясен и лесен за разбиране, докато другите звуци във филма се намаляват. Това е особено полезно, когато гледате филми с по-слаб звук на диалогите или когато гледате филми в по-шумни среди, като например в домашни кинозали. От тази функция могат да се възползват хора с увредено слухово възприятие, които имат затруднения в разбирането на диалозите.

S-Force PRO

S-Force PRO е технология, която създава илюзията, че звукът идва от различни места в стаята, като се създава по-широко звуково пространство.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

Sony HT-S400: Мнение за продукта

В заключение, Sony HT-S400 е чудесен избор за тези, които искат да подобрят звука на своята телевизия или музикална система. Със своите разумни размери, лесна свързаност и впечатляваща мощност, този саундбар може да се интегрира лесно във всяка стая. Също така, той разполага със специални функции, които могат да подобрят звуковото изживяване на потребителите.

Виж цената за днес

3.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo