Sony Bravia 65XE7005 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 65XE7005

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Sony Bravia 65XE7005 

Държите ли на високото качество на картината на вашия телевизор? Искате ли освен ясна и кристална чиста картина, той да има и възможността за свързване към различни външни устройства? Имате го! Днес ще ви представим Телевизор Sony Bravia 65XE7005! С изключително високо качество на картината, множество модерни технологии и възможности за допълнително свързване, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят.

Sony Bravia 65XE7005Виж цената за днес

Sony Bravia 65XE7005 Review

Игри в HDR – за тези от вас, които са любители на телевизионните игри, производителите от Sony са създали телевизора със съвместимост с всички конзолни игри, най-известните от които PlayStation4 и PlayStation 4 Pro. Вече можете да се насладите на любимите си игри с наситени текстури и интензивно наситени цветове.

X-Reality PRO – тази технология прави вашите изображения още по-ясни и реалистични. Вижте дори най-дребните детайли от вашето изображение и се потопете изцяло в сцените на любимите си филми, шоу програми или спортни предавания.

Достъп до YouTube™ с едно щракване – сърфирайте в любимия си сайт за онлайн видео споделяне, само с едно щракване на компчето на дистаницонното ви управление. Наслаждавайте се на любимите си филми, видео и музикални клипове с невероятно качество на картината, директно върху 49-инчовият екран на вашия Smart TV.

ClearAudio+: Направете слушането реалистично, колкото е гледането. ClearAudio+ настройва фино звука за още по-завладяващо, изживяване. Чуйте музиката и диалозите с по-добра яснота и разделение, независимо какво гледате.

Виж още: Ревю на Samsung 58MU6122

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Sony Bravia 65XE7005 разполага с практични и удобни размери. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2. Също така, този уред разполага и с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен е и много енергоikoномичен при своята работа. С консумирана мощност от 147W, той ще осигури перфектно качество на своята работа, като същевременно ще намали разходите ви за електроенергия.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 163.9см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии HDR, HEVC Decoder, Motionflow™ XR 200 Hzи, Browser Web, EPG, Dynamic Control Backlight, Магазин Opera store и много други, допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital, Dolby Digital Pulse, DTS, Clear Audio+, S-Force Front Surround и Предварително настроен режим на звука ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB, композитен видео вход, мини жак за слушалки, 3 HDMI порта и слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Smart LED Sony Bravia 65XE7005 е нов, модерен Smart телевизор, който ще осигури перфектно качество на картина и звук, независимо от избраното съдържание за възпроизвеждане. Wi-Fi свързването му и множеството допълнителни конектори, ще ви позволят да сърфирате в любимите си онлайн сайтове, игри и приложения, както и да възпроизвеждате спомените си, запечатани на снимки или видео директно от вашия източник на преносима памет. Превърнете дома си в истински мултимедиен център и се потопете в адреналина от едно ново, реалистично и забавно телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password