Sony Bravia 55XE8096 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 55XE8096

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Sony Bravia 55XE8096 

Искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество модерни технологии за допълнително свързване? Държите ли на високото качество при възпроизвеждането на вашето любимо видео съдържание? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Sony Bravia 55XE8096 с 4K Ultra HD качество на картината и множество вградени модерни технологии, ще ви накарат да се потопите в свят на реалистични изображения, за едно незабравимо ТВ изживяване.

Sony Bravia 55XE8096Виж цената за днес

Sony Bravia 55XE8096 Review

4K HDR Processor X1™ Extreme – Новият 4K HDR процесор X1 ™ Extreme има 40% по-голяма обработка на изображението в реално време в сравнение с други, обикновени телевизори. Той приема всяко съдържание, което гледате и го увеличава до 4K HDR качество.

Дисплеят TRILUMINOS, възпроизвежда всеки оттенък на картината. По този начин вие имате възможността да се насладите на картината дори в най-дребния детайл

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Виж още: Ревю на Star-Light 50DM5500

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изчистен и модерен. Решен в класически черен цвят, той би паснал идеално във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Фината му стойка, решена в сребрист цвят гарантира неговата стабилност, независимо от повърхността върху, която ще бъде поставен, като същевременно придава стилен завършек на неговата модерна визия.

Основни характеристики

Размерите на Телевизор LED Smart Sony Bravia 55XE8096 са 123.2 x 71.6 x 5.7 см без стойка и 123.2 x 77.2 x 25.2 см със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена, като той би изглеждал като истинско произведение на изкуството на нея. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2. Също така, този уред разполага и с възможността за видео запис чрез NTSC, PAL, SECAM. Запишете вашите любими филми, сериали или реалити предавания и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете. Освен много ефективен, този уред е и изключително енергономичен при своята работа. С консумирана мощност от 106W, той заема едно от челните места по енергономичност в своя клас електроуреди.

Видео

Телевизор Smart Android LED Sony Bravia 55XE8096 е с диагонал на екрана от 139см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с богати и наситени цветове и кристално качество. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви позволява да се наслаждавате на чиста картина и ясни изображения без замъглявание или смущения при тяхното възпроизвеждане, независимо от кой ъгъл на хол, гледате телевизия. Допълнителните технологии като Frame Dimming, Дисплей Тriluminos, Edge LED, Mastered in 4K, Picture modes, Auto Wide, Wide Mode, 4:3 Default, 4K X-Reality PRO, 24p True Cinema, Live Colour™ Technology, PhotoTV HD и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Bass/Treble/Balance, Bass Reflex, DSEE, Clear Phase Speaker, Clear Audio+, Auto Surround, DTS Digital Surround, Sound modes, S-Master Digital Amplifier, S-Force Front Surround и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 55-инчовият екран на вашия телевизор. Благодарение на вградената Android система, вие можете да се наслаждавате на вашите любими игри, приложения и социални мрежи от вашия смартфон, директно на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB, композитен видео вход, входов компонент , мини жак за слушалки, 4 HDMI порта и слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Наслаждавайте се на любимите си филми, видеоклипове и реалити предавания възпроизведени с максимално качество на картината, благодарение на Телевизор Smart Android LED Sony Bravia 55XE8096! Потопете се в света на богатите и реалистични цветове, дълбок контраст на картината и кристално чисти изображения, перфектно допълнени от ясен звук, за едно несравнимо ТВ изживяване.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password