Ревю на Sony BRAVIA 55AG9

Sony BRAVIA 55AG9

Sony 55A9G е достоен избор за развлекателния център на всеки любител на телевизионни изживявания, благодарение на най-доброто в класа си мащабиране, 4K обработка на картината и висока игрална производителност. Ако имате нужда от нов, модерен телевизор, то Sony 55AG9 би бил идеалният избор за вас.

Sony BRAVIA 55AG9Виж цената за днес

Функции

Google Assistant – Бързо осъществявайте достъп до развлечения, получавайте отговори на екрана, управлявайте интелигентни устройства и други с помощта на гласа си. Натиснете бутона Google Assistant на дистанционното, за да започнете.

Mirroring – можете да дублирате екрана на любимия си смартфон, директно на вашия телевизор. Наслаждавайте се на снимки, видеоклипове и приложения директно върху 65-инчовият дисплей на вашия Smart TV.

MotionFlow е системата за компенсиране на движението на Sony, която помага да се преодолее разликата между честотата на кадрите на записания материал – например филми или телевизионни предавания – и честотата на опресняване на техните екрани.

Основни характеристики и дизайн

Телевизорът е с минималистичен дизайн, решен в класическо черно с ултратънка рамка около екрана. Той може да бъде поставен директно на стена, благодарение на съвместимостта му с VESA 300 x 300, а размерите му от 1226 x 714 x 255 мм със стойка и 1226 x 710 x 40 мм без стойка, го правят подходящ за поставяне върху по-големи мебели и ТВ шкафове. Огромният 55-инчов OLED дисплей с HDR технология и 4K Ultra HD качество, ще ви позволи да се потопите в магията на кристално ясните изображения, с дълбок контраст и наситени цветове. Освен това, телевизорът спада към енергиен клас В, с годишна енергийна консумация от 183 kWh. Android операционната система има иновативна интеграция на Oreo е голяма стъпка в правилната посока: Структурата на менюто е опростена, а Sony е добавила свое собствено наслагване за бърза настройка, за да опрости достъпа до елементи като режими на картината, Amazon Prime Video и др.

Видео характеристики

Перфектаната картина на този телевизор, се дължи както на 4k Ultra HD качеството с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, така и на множеството интегрирани технологии: Live Colour™, X-Reality™ PRO 4K, TRILUMINOS, Motionflow™, Super bit mapping™ HDR, Precision Color Mapping, HDR 10, HLG и Dolby Vision. Dolby Vision е набор от технологии, разработени от Dolby Laboratories за видео с висок динамичен обхват. Той обхваща създаването, разпространението и възпроизвеждането на съдържание. Super Bit Mapping е процес на формиране на шум, разработен от Sony за мастеринг на CD. Sony твърди, че процесът на Super Bit Mapping преобразува 20-битов сигнал от главния запис в 16-битов сигнал. Live Color Creation е система за подсветка, която създава 30% по-широки цветове, особено при червените и зелените области на спектъра. Така вашата телевизионна картина ще има по-реалистични и естествени цветове, без размазване или притъпяване на изображението.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Аудио системата е 2.2 поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от
40W и мощност на субуфера от 20W. Аудиото остава пълноценно и вълнуващо. Има определено стереофонично разположение на озвучаването и истинско усещане за динамика. Ако искате да бъдете придирчиви, звуковата сцена е перфектно изразена. Множество технологии, оптимизират аудио съдържанието в реално време, така че вие да получите максимално качествен изходен звук, а те са: Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, Dolby Digital, S-Master Digital Amplifier, S-Force Front Surround, DTS Digital Surround, Acoustic Surface Audio+ и Dolby AC-4.

Свързаност

Освен с перфектни аудио и видео характеристики, този Smart Android телевизор, разполага и с множество възможности за допълнително свързване. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2 тунери, а допълнителните портове 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot, 4 x HDMI, 1 x RF и 3 x USB ще ви предоставят възможността да възпроизвеждате съсъдржание от всеки източник на външна памет. От друга страна, Wi-Fi и Bluetooth свързването, ще ви позволят да се потопите в необятния свят на интернет пространството и да се наслаждавате на филми, видеа, приложения и игри директно върху 55-инчовият екран на вашия телевизор.

В заключение

Със Sony 55AG9, създаде почти неустоим OLED шампион. Това е екран, който изглежда превъзходно и има спецификации, които могат да ви осигурят перфектна картина. Платформата за Android е лесна за използване, а звуковата система е със завладяващо качество.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo