Sony Bravia 49XF8096 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 49XF8096

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Sony Bravia 49XF8096 

Искате ли нов телевизор с перфектно качество на картина и звук и множество възможности за мултимедийно възпроизвеждане? Омръзна ли ви от старите модели, които получават смущения при възпроизвеждането на различно съдържание? Вашият проблем е разрешен. Вие сте на правилното място – днес ще ви представим Телевизор Sony Bravia 49XF8096 – той е идеалното решение за тези от вас, които държат на качеството на своите електроуреди и ценят високо иновативните технологии интегрирани в тях!

Sony Bravia 49XF8096Виж цената за днес

Sony Bravia 49XF8096 Review

Super Bit Mapping™ 4K HDR – във всяка възпроизвеждана картина, има хиляди изображения със специфични цветове, тонове и яркост. Технологията Super Bit Mapping™ ги разкрива, като създава гладка, кристално ясна и естесвтена картина, без смущения или замъглявания при нейното възпроизвеждане, за да можете да се насладите максимално на избраното от вас съдържание.

4K X-Reality PRO – тази технология, приема входящото съдържание, като мащабира всеки пиксел поотделно и го възпроизвежда с 4K Ultra HD качество. Благодарение на тази технология, вие имате ясна картина с по-дълбок контраст, за да можете да се насладите на всяко изображение и всеки детайл от вашето любимо съдържание.

Android TV – любимата операционна система от вашия личен смартфон, вече е вградена и във вашия телевизор. Сърфирайте из любимите си приложения, игри или дори социални мрежи и им се наслаждавайте на голям, 49-инчов екран.

Виж още: Телевизор Sony Bravia 55XF9005

Дизайн

Телевизор LED Smart Sony Bravia 49XF8096 e с елегантен и модерен дизайн, решен в класически черен цвят, а тънката рамка около екрана ви гарантира, че ще можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на неговия дисплей, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Този уред би паснал идеално във всяко модерно и стилно домакинство.

Размери

Размерите му от 109.6×64.0x5.7(1.40)cм без стойка и 109.6×69.1×25.2cм със стойка, ви позволяват да поставите този телевизор във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда директно на стената, а семплите му крачета позволяват той да бъде поставен върху всяка повърхност, като стабилността му е гарантирана.

Главни характеристики на изображението

С диагонал на екрана от 123,2см., резолюция 3840×2160 пиксела и аспект на изображението 16:9, в комбинация с технологиите за подобряване на картината му като 24p True Cinema, Live Colour™, Motionflow XR 400Hz и много други, ви гарантират, че ще можете да се насладите на кристално ясна картина, с перфектно качество на изображенията и богати и наситени цветове. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ще ви позволи да се наслаждавате на ясни изображения, без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Освен с перфектно качество на картината, този уред разполага и с перфектно качество на звука. Аудиосистемата му е стерео, осигурена от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност в комбинация с технологиите за подобряване на звука като S-Master Digital Amplifier, Clear Audio+, DTS Digital Surround и др., ще ви осигурят кристално ясен и чист звук, без смущения при неговото възпроизвеждане, дори когато той е увеличен до своят максимален капацитет.

Приемане и предаване

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез: Цифров тунер DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2 и вход антена, като той разполага и с възможността за видео запис PAL/SECAM/NTSC3.58(Video only)/NTSC4.43(Video only). Освен с перфектни технически характеристики, Sony Bravia 49XF8096 разполага и с множество възможности за допълнително свързване.

Конектори

Благодарение на вградената Android операционна система, вие ще можете да се насладите на вашите любими приложения и игри от вашия смартфон, които вече са достъпни и на вашия телевизор. Допълнителните конектори, с които разполага този уред са: Wi-Fi свързване, Слот CI+, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 Входа USB, Композитен видео вход, Мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор Sony Bravia 49XF8096 с перфектно 4K UHD качество на картината, множество функции за допълнително свързване и вградена Android операционна система, ще пренесе магията от кино салоните и незабравимото изживяване от мултимедийните игрови центрове, директно във вашия дом. Потопете се в магията на едно ново, по-забавно телевизионно изживяване.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password