Sony Bravia 49XE8077 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 49XE8077

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Sony Bravia 49XE8077 

Искате ли нов телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с изключително високо качество на картината? А искате ли освен с перфектна картина и звук, вашия нов уред да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Sony Bravia 49XE8077 с невероятно 4K UHD качество на картината и вградени някои от най-модерните технологии, ще пренесе емоцията от кино салоните и адреналина от мултимедийните игрови центрове, директно във вашия дом на впечатляващия си 49-инчов екран.

Sony Bravia 49XE8077Виж цената за днес

Sony Bravia 49XE8077 Review

X-Reality PRO – тази технология прави вашите изображения още по-ясни и реалистични. Вижте дори най-дребните детайли от вашето изображение и се потопете изцяло в сцените на любимите си филми, шоу програми или спортни предавания.

TRILUMINOS – дисплеят TRILUMINOS, картографира цветовете, като ви позволява да се насладите на изображения с реалистични, богати и наситени цветове, за още по-удоволетворяващо ТВ изживяване.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 43XF7596

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи като придава перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на KD49XE8077SAEP са 109.6 x 64.0 x 5.7 см без стойка и 109.6 x 69.1 x 25.2 см със стойка и е с тегло от едва 12.9кг. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2 и вход антена. Също така, този Smart TV разполага с възможността за видео запис чрез NTSC, PAL, SECAM. Запишете вашите любими филми, сериали или шоу програми и им се наслаждавайте винаги, когато пожелаете.

Видео

Телевизор LED Smart Sony Bravia 49XE8077 е с диагонал на екрана от 124см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии като
Frame, Dimming, Дисплей Тriluminos, Edge LED, Mastered in 4K, Picture modes, Auto Wide, Wide Mode, 4:3 Default, 4K X-Reality PRO и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Bass/Treble/Balance, Bass Reflex, DSEE, Clear Phase Speaker, Clear Audio+, Auto Surround, DTS Digital Surround, Sound modes, S-Master Digital Amplifier и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: СлотCI+, HDCP 2.2, Bluetooth, RF In, Analog audio in, 1x Headphone out, Subwoofer out, LAN както и с Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 входа USB, 2 композитни видео входа, входове компонент , мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Sony Bravia 49XE8077 е изключително модерен уред. Наслаждавайте се на любимите си филми, шоу програми и музикални видео канали, с невероятно качество на картината, богати и наситени цветове и дълбок и ясен контраст. Вградената Android операционна система, ви осигурява лесен и бърз достъп до любимите ви приложения от вашия личен смартфон, директно на вашия телевизор. Превърнете дома си в истински кино салон или се позабавлявайте с любимите си игри, приложения и социални мрежи, директно върху 49-инчовият екран на вашия нов Smart TV.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password