Sony Bravia 43XF7596 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 43XF7596

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

 Sony Bravia 43XF7596 

Държите ли на високото качество при гледането на вашите любими филми? Искате ли нов, модерен телевизор, който да разполага с перфектно качество на картина и звук в комбинация с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точният уред за вас! Днес ви представяме Sony Bravia 43XF7596 с перфектно 4K UHD качество на картината и множество допълнителни връзки и конектори, той ще ви даде възможността да релаксирате, гледайки любимите си филми с ненадминато качество както и да се позабавлявате, сърфирайки в любимите си онлайн сайтове, игри, приложения и социални мрежи!

Sony Bravia 43XF7596Виж цената за днес

Sony Bravia 43XF7596 Review

4K X-Reality PRO – тази технология повишава мащаба на всяко едно изображение до 4 пъти. Благодарение на това, яснотата на картината е още по-голяма, а контрастът – по-дълбок. По този начин изображенията се изострят, като вие можете да видите дори най-дребните детайли от любимата ви картина.

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Motionflow™ XR – тази технология е специално разработена, за да се наслаждавате на любимите си екшън филми и спортни програми, без смущения и замъглявания дори при сцени, наситени с динамика и движения.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 50WF660

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е вдъхновен от най-новите тенденции при домашните електроуреди. Решен в класически черен цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около екрана, ще ви позволи да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание, а семплата му и модерна стойка ще осигури както стабилността, така и перфектния завършек на стилната визия на вашия нов електроуред.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Sony Bravia 43XF7596 разполага с размери от 97.0×57.1×5.8(1.30) cм без стойка и 97.0×63.0x27.8 cм със стойка, което го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големи, така и в по-малки помещения, а съвместимостта му с VESA 100х200 ви позволява да монтирате уреда директно на стената, като това ще спести място върху вашите мебели. Приемането и предаването на сигнал на уреда се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2 |DVB-C|DVB-S/S2 и вход антена, като телевизора разполага и с възможността за видео запис чрез PAL/SECAM/NTSC3.58(Video only)/NTSC4.43(Video only).

Видео

Телевизор KD43XF7596BAEP е с диагонал на екрана от 108см, резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Широкият му ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия. Допълнителните технологии като Edge LED, 4K X-Reality PRO, 24p True Cinema , Процесор 4K HDR X1 и др., ще осигурят перфектна яснота и кристално качество на вашата картина, за да можете да се насладите дори на най-дребните детайли от вашите любими филми.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии DSEE, Clear Phase, Clear Audio+, Auto Surroundи др. ще осигурят кристалното качество и перфектна яснота на вашия звук, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Този телевизор, разполага с редица връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. HDMI и USB свързването от друга страна, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки или видеоклипове директно от вашия източник на преносима памет. Вие изберете желаното съдържание, а вашия телевизор ще го възпроизведе с максимално качество на картина и звук. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага този телевизор са: Слот CI+, Bluetooth, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 3 USB порта, композитен видео вход, мини жак за слушалки, 4 HDMI порта както.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Android Sony Bravia 43XF7596 ще осигури най-добро качество на картината, независимо от съдържанието, което искате да бъде възпроизведено. Подарете на себе си и на цялото си семейство едно ново, по-качествено и по-реалистично ТВ изживяване и прекарвайте времето си у дома с пълна релаксация и абсолютен комфорт.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password