Sony Bravia 32WD757 - Виж цената

Ревю на Sony Bravia 32WD757

111111111 Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Sony Bravia 32WD757 

Искате ли нов телевизор, с „умни” функции, който да ви дава възможност за сърфиране в интернет? Искате ли да се наслаждавате на перфектно качество на картината, придружено с кристално чист звук, когато гледате любимите си филми и шоу предавания? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим Телевизор Sony Bravia 32WD757, който е съчетал в себе си практичност, стил и висока функционалност.

Sony Bravia 32WD757Виж цената за днес

Sony Bravia 32WD757 Review

Full High Definition – изживейте изисканите детайли и текстури на този Full HD телевизор. Всичко, което гледате е с подобрено качество, за да се гарантира минимален шум и максимално въздействие.

X-Reality™ PRO – X-Reality PRO мащабира пикселите за чудесна яснота. При анализа на кадрите всяка сцена се съчетава с база данни от изображения за подобряване на качеството и намаляване на шума.

Motionflow™ XR – тази технология е специално разработена, за да се наслаждавате на любимите си екшън филми и спортни програми, без смущения и замъглявания дори при сцени, наситени с динамика и движения.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 55AF8

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в класически цвят сив металик и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични. Те са 717 x 429 x 61мм без стойка и 717 x 474 x 218мм със стойка. Тези размери позволяват уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, които са с по-малки размери, а съвместимостта му с VESA 300×200 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-C / T/T2, DVB-S, DVB-S2 и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео запис и вграден мултимедиен плеър. Превърнете дома си в истински мултимедиен център с новия телевизор LED Smart Sony Bravia 32WD757!

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 80см, резолюция от 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Auto Wide, Picture Mode и Frame Blinking като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия Smart TV. Широкият му ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания или смущения при нейното възпроизвеждане, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като DTS, Dolby Digital Plus,S-Master, Dolby Digital Pulse гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: LAN,Audio out, RF In, 1 x Audio in, Вход HDCP, Аудио дигитален (оптичен) изход , 2 входа USB, Вход Scart (RGB), мини жак за слушалки, 2 HDMI порта, слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да се наслаждавате на картина с ненадминато качество, ярки и наситени цветове, то тогава телевизор Smart LED Sony Bravia 32WD757 е точният избор за вас! С множеството си технологии за подобряване на картина и звук, този телевизор ще ви накара да се потопите в магията на реалистичните изображения. Възможността му за допълнително свързване ще ви позволи да сърфирате в любимото си онлайн пространство и да се наслаждавате на игри, приложения и социални мрежи директно върху 32-инчовият му екран. Превърнете стандартното гледате на телевизия, в едно ново, по-вълнуващо изживяване с телевизор LED Smart Sony Bravia 32WD757!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password