Ревю на Sony BDVE4100

Sony BDVE4100

Пренесете усещането от големите кино салони директно във вашия дом. Системата за домашно кино 3D Sony BDVE4100, ще превърне вашиядом в истински кино салон. Ненадминатите звукови ефекти, съчетани с кристално качество на картината, ще ви позволи да се насладите на любимите си филми в домашни условия.

Sony BDVE4100Виж цената за днес

Функции

Вградена Wi-Fi® връзка – свържете вашия смартфон, таблет или лаптоп лесно и бързо, благодарение на възможността за Wi-Fi свързване. Забравете за множеството заплитащи се кабели и се потопете в света на киното бързо, лесно – само с едно кликване.

Активни NFC и Bluetooth® – възпроизведете любимите си музикални парчета от своя смартфон или таблет, само с едно докосване. Също така, можете да възпроизвеждате музика, чрез Bluetooth свързването от вашия компютър, iPhone, iPad или iPod.

Sony Entertainment Network – това е името на вашия мултимедиен свят. Изберете филми, музика или любимите си музикални канали и предавания и ги възпроизведете с ненадминато HD качество във вашето домашно кино.

Виж още: Ревю на Sony MHCV11

Технически характеристики

От производителя Sony са помислили както за перфектните функции на уреда, така и за перфектните му технически характеристики.

Можете да се насладите на перфектна картина с естественидълбоки цветове, възпроизведени от 2D и 3D Blu-ray Disc™ или DVD във Full HD качество. Освен това, ненадминатото изображение е допълнено от мощно озвучаване, благодарение на Dolby Digital.

Размерите на системата за домашно кино са впечатляващи, но същевременно компактни и удобни, както следва:
Преден говорител: 260 x 1200 x 260 мм (Ш х Д х В)
Главен говорител: 85 x 90 x 240 мм (Ш х Д х В)
Страничен говорител: 91 x 205 x 90 мм (Ш х Д х В)
Субуфер: 225 x 345 x 365 мм (Ш х Д х В)
Плеър: 430 x 50.5 x 296 мм (Ш х Д х В)

Дизайнът на системата, също е изключително модерен. Класическият черен цвят, комбиниран с разчупените форми с геометрични скосявания са идеалният завъшек на стилната визия на уреда, който ще изглежда перфектно във всеки дом.

В заключение

Пренесете се в света на домашното кино със системата на Sony BDVE4100. Наслаждавайте се на любимите си филми, музика или телевизионни предавания възпроизведени с висококачествена картина и дълбок,моще звук. Направете пуканки и споделете изживяването с вашите приятели в домашна обстановка.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo