Sony BDVE4100 - Виж цената

Ревю на Sony BDVE4100

Аудио Ревюта
9.5

Рейтинг

Sony BDVE4100

Пренесете усещането от големите кино салони директно във вашия дом. Системата за домашно кино 3D Sony BDVE4100, ще превърне вашиядом в истински кино салон. Ненадминатите звукови ефекти, съчетани с кристално качество на картината, ще ви позволи да се насладите на любимите си филми в домашни условия.

Sony BDVE4100Виж цената за днес

Функции

Вградена Wi-Fi® връзка – свържете вашия смартфон, таблет или лаптоп лесно и бързо, благодарение на възможността за Wi-Fi свързване. Забравете за множеството заплитащи се кабели и се потопете в света на киното бързо, лесно – само с едно кликване.

Активни NFC и Bluetooth® – възпроизведете любимите си музикални парчета от своя смартфон или таблет, само с едно докосване. Също така, можете да възпроизвеждате музика, чрез Bluetooth свързването от вашия компютър, iPhone, iPad или iPod.

Sony Entertainment Network – това е името на вашия мултимедиен свят. Изберете филми, музика или любимите си музикални канали и предавания и ги възпроизведете с ненадминато HD качество във вашето домашно кино.

Виж още: Ревю на Sony MHCV11

Технически характеристики

От производителя Sony са помислили както за перфектните функции на уреда, така и за перфектните му технически характеристики.

Можете да се насладите на перфектна картина с естественидълбоки цветове, възпроизведени от 2D и 3D Blu-ray Disc™ или DVD във Full HD качество. Освен това, ненадминатото изображение е допълнено от мощно озвучаване, благодарение на Dolby Digital.

Размерите на системата за домашно кино са впечатляващи, но същевременно компактни и удобни, както следва:
Преден говорител: 260 x 1200 x 260 мм (Ш х Д х В)
Главен говорител: 85 x 90 x 240 мм (Ш х Д х В)
Страничен говорител: 91 x 205 x 90 мм (Ш х Д х В)
Субуфер: 225 x 345 x 365 мм (Ш х Д х В)
Плеър: 430 x 50.5 x 296 мм (Ш х Д х В)

Дизайнът на системата, също е изключително модерен. Класическият черен цвят, комбиниран с разчупените форми с геометрични скосявания са идеалният завъшек на стилната визия на уреда, който ще изглежда перфектно във всеки дом.

В заключение

Пренесете се в света на домашното кино със системата на Sony BDVE4100. Наслаждавайте се на любимите си филми, музика или телевизионни предавания възпроизведени с висококачествена картина и дълбок,моще звук. Направете пуканки и споделете изживяването с вашите приятели в домашна обстановка.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Звук - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password