Ревю на Sony Alpha A7III

Sony Alpha A7III

В днешния свят на цифрова фотография, фотоапаратите mirrorless са все по-популярни сред професионалните и любителските фотографи. Един от най-вълнуващите модели на пазара е Sony Alpha A7III, който предлага невероятна комбинация от производителност, качество на изображението и иновативни функции. В това ревю ще разгледаме основните характеристики и предимства на този модел.

Sony Alpha A7III

Виж цената за днес

Sony Alpha A7III: Характеристики и функции 

Sony Alpha A7III е модерен фотоапарат, който предлага високо качество на изображението и множество функции, които ще задоволят и най-взискателните фотографи.

Този фотоапарат поддържа файлови формати JPEG и RAW, което осигурява гъвкавост при обработка на изображенията. Видео качеството е също впечатляващо с възможност за запис на Full HD (1920 x 1080 пиксела) и UHD 4K (3840 x 2160 пиксела) резолюция. Форматите на видео запис са XAVC и AVCHD.

Обективът на Sony Alpha A7III е с монтиран Sony E обектив и фокусно разстояние от 28 до 70 мм. Фокусирането е автоматично и разполага с 693 фокусни точки, което гарантира точност и бързина при снимане. Камерата предлага широка гама от опции за свързаност, включително Bluetooth, Wi-Fi, Micro USB, NFC, четец за карти и Micro HDMI. Поддържа карти памет от тип SD, SDXC и SDHC.

Скоростта на затвора на камерата варира между 30 и 1/8000 секунда, а автоматичният таймер е настроен на 10 секунди. ISO чувствителността може да се регулира между 100 и 102400, което позволява снимане при различни условия на осветление. Балансът на бялото включва настройки за инкандесцентна светлина, флуоресцентна светлина, мътно време, сянка и под вода.

Sony Alpha A7III работи с акумулатор NP-FZ100, който предлага автономия от около 610 кадъра. Размерите на камерата са 126.9 мм (ширина) х 95.6 мм (дълбочина) х 73.7 мм (височина) и тежи 650 грама. Цветът на корпуса е черен. Сензорът на камерата е CMOS тип с размери 35.6 х 23.8 мм и резолюция от 24.2 мегапиксела. Графичният процесор е BIONZ X. Диагоналът на дисплея е 3 инча и има функция тъч скрийн.

Sony Alpha A7III: Мнение за продукта

Обобщавайки, Sony Alpha A7III е изключителен фотоапарат, който предлага мощни функции и отлично качество на изображението на достъпна цена. С богатата си гама от функции, висока скорост на снимане, изключителна производителност при слаба светлина и удобен дизайн, този модел е идеален избор за професионални и любителски фотографи, които искат да вдигнат своето творчество на следващо ниво. В заключение, Sony Alpha A7III е фотоапарат, който заслужава вашето внимание и инвестиция, ако сте сериозно заинтересовани от фотографията и искате да разширите своите възможности и потенциал.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo