Ревю на Sony A90J

Sony A90J

Телевизорът Sony A90J е отличен избор за всеки, който иска да се наслади на висококачествено гледане у дома. Той има красив дизайн и много функции, което го прави чудесен за гледане на филми и спортни събития.

Sony A90J

Виж цената за днес

Sony A90J: Характеристики, функции и технологии

XR Contrast е новата технология на Sony за контрастно съотношение, което означава, че телевизорът може да показва по-широк спектър от цветове в сравнение с традиционните телевизори. Освен това тя има способността да променя цвета на екрана в черно или бяло в зависимост от това какво гледате – така че ако гледате нещо с много ярки цветове, тези цветове ще изглеждат още по-живи.

Cognitive Processor XR е процесор, който позволява на телевизора ви да научи какво съдържание харесвате и след това да се настрои в съответствие с него. Той прави това, като анализира данните от навиците ви за гледане и използва изкуствен интелект (AI), за да създава персонализирани препоръки за съдържание въз основа на вашите интереси и предпочитания.

Това не е просто страхотен екран – това е преживяване. И няма значение къде се намирате: на дивана, в леглото, в колата, в самолета – това, което прави Contrast OLED XR, е, че прави гледането на телевизия толкова страхотно, колкото и присъствието ви там.

Функцията XR Triluminos Pro е една от най-вълнуващите функции, налични в телевизора Sony A90J. Функцията използва патентована технология на Sony за възпроизвеждане на по-широк цветови диапазон от традиционните телевизори. Това означава, че можете да видите повече детайли в изображенията си, както и по-живи цветове.

Sony твърди, че функцията XR Triluminos Pro е по-добра за филми и игри, тъй като позволява по-реалистично засенчване, което означава, че ще имате по-добро изживяване при гледане на филми или игра на игри на този телевизор.

XR Remaster HDR осигурява подобрени детайли на сенките и светлините в ярките сцени – например, когато нещо свети ярко в периферията ви – и подобрява контраста между тъмните и светлите зони. Той също така разрешава повече детайли в ярки обекти, като например листата на дърветата, в сравнение със стандартния HDR.

XR Motion Clarity™ е съвсем нова технология, която позволява на Sony A90J да постигне реалистична яснота на движението, с естествено движение и усещане за дълбочина.

Системата XR Motion Clarity™ използва видеообработка, за да подобри начина, по който телевизорът ви показва съдържание. Това спомага за по-естествено и поглъщащо изживяване, като намалява размазването и подобрява качеството на изображението.

Системата XR Motion Clarity™ на Sony A90J е възможна благодарение на патентована технология на Sony, която използва машинно обучение, за да анализира начина, по който е заснета дадена сцена, и след това да регулира качеството на изображението въз основа на тази информация.

BRAVIA е най-добрият ви приятел, когато става въпрос за игри. Телевизорът Sony A90J разполага със специален режим за игри за изключително плавен гейминг, с ниско входно закъснение, по-малко от 8,5 ms, при 4K резолюция и честота на кадрите от 120 Hz.

С HDMI2.1 ще получите честота на кадрите от 120 Hz за съвместими игри – така че ще имате предимство при снимане, спорт и високопроизводителни игри, където е важно действието да се развива мигновено на екрана.

Acoustic Surface Audio+ е подобрение на стандартния звук на телевизора Sony A90J. То включва вграден субуфер, който ви позволява да се потопите във филмите и предаванията, като създава по-реалистични ефекти на съраунд звука. Acoustic Surface Audio+ се предлага и с допълнителни контроли за ниски и високи честоти, което ви позволява да настроите звука според предпочитанията си.

Телевизорът Sony A90J е идеалният избор, ако искате да се възползвате максимално от филмите и предаванията си. Той разполага с мощен процесор, който позволява възпроизвеждане на многоизмерен звук за истинско потапяне. Усетете как звукът ви заобикаля не само отляво и отдясно, но и вертикално. Благодарение на широкообхватното преобразуване на 3D съраунд звук можете да изпитате кинематографичните емоции на най-новите аудиоформати, като Dolby Atmos®, директно в дома си, но и да се наслаждавате на вертикален съраунд звук, когато гледате съдържание, което не е съвместимо с Dolby Atmos.

Серията A90J се предлага в няколко модела: Sony 55A90J, Sony 65A90J и Sony 83A90J.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Sony A90J: Мнение за продукта

Sony A90J е чудесен избор за тези, които искат да подобрят своя телевизор. Качеството на картината е чудесно, дизайнът е елегантен и модерен и има всички функции, които бихте могли да желаете. Дори още по-добре: произведен е от Sony, едно от най-надеждните имена в областта на технологиите, благодарение на което е лесно да се доверите на техните продукти.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo