Ревю на Sony A80K

Sony A80K

Sony A80K е най-новият модел от линията телевизори от висок клас на компанията. Той разполага с редица усъвършенствани функции, които му позволяват да се конкурира с други модели от най-висок клас на пазара днес. A80K има широк набор от опции за цвят, контраст и яркост, които ви улесняват да регулирате качеството на картината според вашите предпочитания. Освен това вградената звукова система осигурява ясен аудиоизход, който прави гледането на филми и слушането на музика по-приятно от всякога.

Sony A80K

Виж цената за днес

Sony A80K: Характеристики, функции и технологии

Cognitive Processor XR се интегрира с вашия телевизор, за да създаде поглъщащо зрително изживяване, което ще ви остави без дъх. Със способността си да анализира и да реагира на предпочитанията ви за гледане, този процесор постоянно се учи от вас и се адаптира съответно.

Той разполага и с технологията XR OLED Contrast Pro, която позволява наситено черно и ярки цветове, благодарение на които всеки момент се чувствате така, сякаш сте точно там, на сцената, с любимите си герои.

Той е оборудван със звукова система Acoustic Surface Audio+, което означава, че използва звукови вълни за създаване на по-широк спектър от звуци и по-естествен ефект. Това е особено полезно, когато гледате филми или играете игри, при които качеството на звука е наистина важно.

Гласовото търсене е нов начин за намиране на телевизионните предавания и филмите, които искате да гледате. Просто натиснете гласовия бутон на дистанционното, кажете какво търсите и ще получите резултати за секунди. Можете също така да използвате гласовото търсене, за да преминете директно към дадено предаване или филм, само като го кажете. Ако искате да видите “Игра на тронове”, просто кажете “GoT” и натиснете гласовия бутон.

Качеството на картината XR на Sony A80K е най-доброто, което сме виждали. Не става въпрос само за дисплей с висока разделителна способност – става въпрос за начина, по който изглежда и се усеща картината. Дисплеят използва нов тип технология, която превръща всеки пиксел в малък източник на светлина. Резултатът е невероятно реалистично изображение, което сякаш оживява пред вас. Толкова е добро, че почти прилича на магия!

Серията телевизори A80K на Sony е най-добрата в своя клас, с дисплей XR Triluminos Pro, който позволява над 1 милиард цвята и широк цветен панел, за да възпроизведе всички тях с фините разлики, видими в реалността. В комбинация с ориентиран към човека процесор, който разпознава наситеността на цветовете, нюансите и яркостта за естествени нюанси във всеки детайл, никога повече няма да се притеснявате, че ще пропуснете детайлите!

С XR™ 4K Upscaling ще се наслаждавате на забавления с качество, близко до 4K, независимо от съдържанието или източника. Когнитивният процесор XR™ има достъп до големи количества данни, като интелигентно пресъздава текстури и детайли за реалистични изображения.

Това, което го прави толкова страхотен, е, че той използва усъвършенствана технология, наречена XR OLED Motion. Тази технология комбинира кръстосано откриване и кръстосан анализ на ключови визуални елементи в последователни кадри, за да създаде и вмъкне допълнителни кадри между оригиналите. Тези допълнителни кадри създават повече кадри в секунда, благодарение на което действието изглежда по-плавно и ясно – дори в бързи последователности. Сякаш сте точно в центъра на случващото се на екрана – и е толкова забавно!

Всичко, което гледате, е снабдено със съраунд звук. XR Surround създава съраунд звук странично и вертикално, като използва само високоговорителите на телевизора, за 3D звук без високоговорители в тавана или прожектиране на звука нагоре.

Радваме се да обявим Voice Zoom™ 2 – най-новата ни серия от технологии за оптимизиране на гласа. Тази нова функция оптимизира гласовете за по-ясен диалог, така че да не пропускате нито една дума.

Серията A80K се предлага в няколко модела: Sony 55A80K, Sony 65A80K и Sony 77A80K.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Sony A80K: Мнение за продукта

Sony A80K е чудесен телевизор за тези, които искат висококачествена картина и нямат нищо против да похарчат малко повече, за да я получат. Качеството на картината е зашеметяващо, а качеството на звука е достатъчно добро за повечето хора.

Виж цената за днес

3.4/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo