Ревю на Sony A75K

Sony A75K

Sony A75K е телевизор от висок клас с много впечатляващ набор от функции. Той има 4K качество на картината, което е най-високата разделителна способност, предлагана днес за телевизори. Това означава, че картината ще изглежда плавна и ясна, докато се показва на екрана.

Sony A75K

Виж цената за днес

Sony A75K: Характеристики, функции и технологии

Когнитивният процесор XR анализира навиците ви за гледане и ги настройва по подходящ начин, за да можете да се наслаждавате на любимите си предавания с възможно най-доброто качество. Това означава, че никога повече няма да се налага да се притеснявате за лошо качество на картината или лош звук!

Телевизорът Sony A75K има XR OLED Contrast Pro, което е контрастно съотношение, позволяващо по-дълбоко черно в тъмните сцени и по-ярко бяло в светлите сцени. Това е чудесно за филми и предавания с много тъмни интериори или екстериори, но може да бъде разсейващо, когато гледате нещо като спорт или новини.

Функцията Acoustic Surface Audio на телевизора Sony A75K ви позволява да се наслаждавате на музика, филми и др. през телевизора с помощта на субуфер. Това осигурява по-поглъщащо изживяване за вас и вашето семейство.

Функцията Acoustic Surface Audio изпраща звука от високоговорителите ви директно в задната част на телевизора. Можете да контролирате нивото на басите и други опции от системата за меню на телевизора.

Всички знаем какво е да си заклещен във филм или сериал, който абсолютно ненавиждаме. Чувствате се в капан и искате да избягате, но просто не можете да намерите бутона на дистанционното, който да ви позволи да го направите.

Е, сега има по-лесен начин да се измъкнете от тези ситуации – просто кажете нещо като “намери екшън филми и натисни бутона за гласово търсене!”

Точно така – с телевизор Sony A75K можете да използвате гласа си, за да намерите всичко в Netflix… или всяка друга услуга за стрийминг, която я поддържа. Просто натиснете бутона за гласово търсене на дистанционното управление, кажете нещо като “find action movies and press the voice search button!” (намери екшън филми и натисни бутона за гласово търсене) и гледайте как Netflix започва да търси избраното от вас предаване или филм.

Дори не е необходимо да използвате думата “екшън”, когато го казвате – можете просто да кажете каквото ви дойде наум. Няма значение дали има смисъл или не; важното е само да намерите бързо съдържанието, за да можете да се върнете към гледането на това, което ви се струва като мъчение в стая за бягство.

С помощта на XR картината можете да се насладите на възможно най-доброто качество на картината, като използвате специален тип обработка на изображенията с телевизора Sony A75K. Тази технология намалява размазването на движението и замъгляването на бързо движещите се изображения, за да изглеждат те по-плавни и реалистични.

Тази функция също така ви позволява да се наслаждавате на по-добър контраст и точност на цветовете в сравнение с други телевизори. Тя е особено полезна за спорт, филми или друго съдържание, при което бързо движещите се изображения са важни.

Серията A75K на Sony е най-новата и най-модерната технология за OLED телевизори. Със своя Motion XR OLED панел този телевизор може да осигури невероятно качество на картината, което със сигурност ще ви впечатли. Той има широка цветова гама и високо контрастно съотношение, което го прави идеален за игри.

Motion XR OLED панелът на този модел предлага невероятно качество на картината, с 3000 nit максимална яркост и широка цветова гама sRGB. Освен това панелът поддържа HDR10 и HLG (Hybrid Log Gamma) за още по-реалистични изображения.

Серията A75K се предлага в няколко модела: Sony 55A75K и Sony 65A75K.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Sony A75K: Мнение за продукта

Телевизорът Sony A75K има страхотно качество на картината и функции, които го отличават от другите телевизори. Ако търсите добър телевизор, който ще издържи дълго, това е той. Той е създаден, за да издържи, и ще ви осигури дълги години на употреба с много малка нужда от поддръжка от ваша страна.

Виж цената за днес

3.5/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo