Ревю на Sony 65XH9505

Sony 65XH9505

Телевизор Sony 65XH9505 предлага някои от най-ярко изглеждащите HDR изображения, които ще видите на пазара. Телевизорът е с 4K Ultra HD качество на картината, множество модерни технологии и отлични функционални характеристрики.

Sony 65XH9505Виж цената за днес

Функции

Object-based HDR remaster – с тази технология, цветът в отделни обекти на екрана се анализира и контрастът се регулира, за разлика от повечето телевизори, където контрастът се регулира само по една черно-бяла крива на контраста. Създава плавно, естествено качество на телевизионната картина, докато гледате, без „ленти“, които могат да се появят на други телевизори.

Mirroring – можете да дублирате екрана на любимия си смартфон, директно на вашия телевизор. Наслаждавайте се на снимки, видеоклипове и приложения директно върху 65-инчовият дисплей на вашия Smart TV.

Основни характеристики и дизайн

Телевизионната гама на Sony за 2020 г. е много минималистична на вид, със своята естетика One Slate, предназначена за телевизора, за да „изчезне“ в хола. Материалът, от който е направен корпуса е висококачествен, а самия уред е решен в класическо черно с почти незабележима рамка около екрана, за да се наслаждавате на цялото възпроизвеждано съдържание без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Размерите му от 144.9 x 90.6 x 35.3 см със стойка и 144.8 x 83.3 x 7 см без стойка, го правят подходящ за по-големи пространства. Освен това уреда е много енергономичен при своята работа, тъй като спада в енергиен клас В с годишна консумация на електроенергия от 277 kWh.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео характеристики

Ултрамодерни технологии, оптимизиращи качеството на картината, ще ви позволят да се насладите на висококачествени изображения с яясни, наситени цветове и дълбок контраст. Някои от технологиите са: TRILUMINOS, Live Color technology, Dynamic Contrast Enhancer, Super bit mapping™ HDR, Precision Color Mapping, 4K X-Reality PRO, Face Area Detection и BMR 100 Hz.

Аудио характеристики

Аудио системата е с 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 30W. Технологиите оптимизиращи звука: Dolby Atmos, S-Master Digital Amplifier, S-Force Front Surround, DTS Digital Surround, Advanced Auto Volume, Alternate Audio, Auto Surround, Acoustic Multi-Audio, Auto Mute, Clear Phase и др., ви гарантират, че независимо от възпроизвежданото съдържание, звукът ще бъде ясен и кристално чист, без трептения или фонови шумове.

Свързаност

Предаването и приемането на тсигнал се осигурява от  DVB-T/T2 DVB-C DVB-S / S2 тунер. С помощта на вградения плейър телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни източници. Слотовете и портовете, с които разполага уреда са: 1 x Вход за данни, CI+ slot, 4 x HDMI, 3 x USB порта. Освен това, Bluetooth и Wi-Fi свързването ще ви позволят сърфиране в цялото налично онлайн пространство. От друга страна, функцията Mirroring ще ви позволи да дублирате екрана на телефона си директно на екрана на вашия телевизор. Така ще можете да видите на голям екран любимите си снимки, видео клипове, приложения и др.

В заключение

Sony извлече фантастична производителност от XH9505. От неговата HDR производителност до нивата на черното, мащабирането, обработката на движенията и звука, това е изключително качествен телевизор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo