Ревю на Sony 43XH8077

Sony 43XH8077

Телевизор Sony 43XH8077 е модерен телевизор, който е съчетал в себе си множество технологии и висококачетсвени картина и звук, както и множество възможности за свързване, така че да имате достъп до любимото си онлайн съдържание. Ако искате нов, модерен телевизор за вашия дом, то този модел може да бъде идеалният избор за вас.

Sony 43XH8077Виж цената за днес

Функции

Dolby Atmos – Dolby Atmos е технология за съраунд звук, разработена от Dolby Laboratories. Той се разширява върху съществуващите съраунд звукови системи чрез добавяне на височинни канали, позволявайки звуците да се интерпретират като триизмерни обекти.

Dynamic Contrast Enhancer – тази технология автоматично регулира настройките на контраста според вашата среда. за да се осигурят по-ясни и по-дефинирани цветове.

Основни характеристики и дизайн

Размерите на уреда са удобни и практични, а именно: 97 x 63 x 28.6 см със стойка и 97 x 57 x 5.7 см без стойка, което го прави удобен за поставяне дори и в по-малки пространства. Дизайнът му е решен в сребрист цвят и ултратънка рамка около екрана, така че вниманието ви да не бъде отвличано от странични елементи. LED дисплея с HDR технология и 4K Ultra HD качество, ще се погрижи да ви достави най-доброто качество на видео съдържанието. Операционната система на уреда е Android. Уреда спада към енергиен клас А с госишна консумация на електроенергия от 92 kWh.

Видео характеристики

4K Ultra HD изображенията с резолюция 3840 x 2160 пиксела, ще ви позволят да се насладите на кристално ясни изображения, с дълбок контраст и наситени цветове. Множеството технологии, интегрирани в уреда, оптимизират качеството на картината в реално време, така че да получите най-доброто. Част от технологиите са: Direct LED, Live Color technology, Dynamic Contrast Enhancer,
Motionflow XR 400Hz, 4K X-Reality PRO и др.

Аудио характеристики

Аудио системата е с 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 20W. Това ви гарантира, че ще имате достатъчно силен звук. Dolby Digital Plus е популярна технология оптимизираща звука, така че може да кажем, че наличието и в уреда е доказателство, че няма да се налага да правите компромис по отношение на качеството. Също така, над 12 аудио технологии се грижат за допълнителното оптимизиране на качеството, а някои от тях са: Bass reflex, Dolby Digital, S-Master Digital Amplifier, DTS Digital Surround, Advanced Auto Volume, Alternate Audio, Auto Surround, Dolby Pulse, Auto Mute, Clear Phase.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Свързаност

Предаването и приемането на тсигнал се осигурява от  DVB-T/T2 DVB-C DVB-S / S2 тунер. С помощта на вградения плейър телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни източници. Слотовете и портовете, с които разполага уреда са: 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта. Освен това, Bluetooth и Wi-Fi свързването ще ви позволят сърфиране в цялото налично онлайн пространство. От друга страна, функцията Mirroring ще ви позволи да дублирате екрана на телефона си (Android, Ios) директно на екрана на вашия телевизор. Така ще можете да видите на голям екран любимите си снимки, видео клипове, приложения и др.

В заключение

Нов, модерен с множество функции – този телевизор ще ви предостави възможността да се насладите на висококачетсвени картина и звук. Насладете се на любимите си филми, сериали или видео клипове с ненадминато качество.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo