Ревю на Sonos Beam 2

Sonos Beam 2

Саундбарът Sonos Beam 2 вече е на пазара, като носи значителни подобрения в аудио относително първото поколение. Този компактен, интелигентен и стилен саундбар се стреми да предложи висококачествен звук, който ще ви потопи в света на кино и музика. В това ревю, ще предоставим кратък преглед на основните характеристики на Sonos Beam 2, както и на неговите предимства и недостатъци.

Sonos Beam 2

Виж цената за днес

Sonos Beam 2: Характеристики

За тези, които търсят качествен саундбар за своя дом, Sonos Beam 2 може да бъде един от опциите, която да се разгледа. Той е създаден с цел да предостави на потребителите висококачествено звуково изживяване за кино и музика.

Свързаност

Sonos Beam 2 има Wi-Fi и Ethernet свързаност, които позволяват на потребителите да стриймват музика или други съдържания от интернет. Входните конектори включват 1 x RJ-45 и 1 x HDMI, което прави свързването към други устройства много лесно.

Функции на звука

Sonos Beam 2 е снабден с Dolby Atmos аудио технология, което гарантира, че звукът ще бъде ясен и детайлен. Специалната функция Trueplay позволява на потребителите да настроят звука според формата и големината на стаята, където са поставили саундбара.

Smart функции

Sonos Beam 2 е съвместим с Amazon Alexa, което позволява на потребителите да управляват саундбара с гласови команди. Това е особено удобно, когато сте заети с други неща и искате да скочите на следващото парче музика или да промените звука.

Размери

Sonos Beam 2 е компактен и лек саундбар, с размери 651 x 100 x 69 мм и тегло 2.8 кг. Това го прави идеален за малки помещения, където има ограничено място.

Чип и дизайн

Sonos Beam 2 е по-интелигентен отвътре благодарение на своя 40% по-бърз чип, който разширява границите на саундбара и му позволява да създаде две нови аудио ленти за виртуално съраунд звуково изживяване. Това означава, че звукът, който се възпроизвежда от Sonos Beam 2, е по-ясен, по-детайлен и по-реалистичен, като потребителите ще се потопят в света на кино и музика с още по-голяма насищане.

Със своите интелигентни функции, Sonos Beam 2 е създаден да предостави на потребителите висококачествен звук, който ще ги потопи в света на кино и музика. Със своя 40% по-бърз чип, той може да създаде две нови аудио ленти за виртуално съраунд звуково изживяване, като предоставя по-ясен, по-детайлен и по-реалистичен звук. Освен това, новата прецизно перфорирана решетка предлага елегантен дизайн, който ще се вписва перфектно във вашия дом.

Освен това, новата прецизно перфорирана решетка на Sonos Beam 2 предлага елегантен дизайн и се вписва перфектно във вашия дом, независимо дали поставяте саундбара върху мебели или го монтирате на стената. Този елегантен дизайн прави Sonos Beam 2 перфектен за всяко помещение, като саундбарът ще се вписва перфектно във вашия интериор.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

Sonos Beam 2: Мнение за продукта

След като разгледахме различните аспекти на Саундбар Sonos Beam 2, можем да заключим, че това е един мощен и универсален уред, който ще осигури отлично аудио изживяване за любителите на кино и музика. Заедно с подобрената технология и дизайн, Sonos Beam 2 е отличен избор за тези, които искат да подобрят аудио качеството в своя дом, без да заемат много пространство или да се налага да инвестират в голяма сума пари. От съществено значение е обаче да имате предвид, че индивидуалните нужди и предпочитания могат да варират, затова винаги е добра идея да сравните няколко опции преди да вземете окончателно решение.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo