Ревю на Smartwatch Huawei Watch GT 2

Smartwatch Huawei Watch GT 2

Huawei е на пазара за смарт часовници от доста време и непрекъснато произвеждат нови модели интелигентни часовници. Компанията пусна Watch GT в началото на миналата година и сега има наследник, който се нарича Watch GT 2. Изненадващо, този часовник има повече функции, но е на по-ниска цена.

Новият интелигентен часовник, обещава 14 дни живот на батерията и има високоговорител, който ще ви позволи да приемате повиквания през самия часовник. Моделът е с множество функции и перфектни технически характеристики, а кои са предимствата му пред други модели на пазара, можете да прочетете в днешното ревю.

Smartwatch Huawei Watch GT 2 Виж цената за днес

Основни характеристики

Дизайнът на часовника е стилен и модерен. Решен в класически черен цвят с 46мм корпус и верижка с дължина 140-200мм, той ще пасне идеално на стилната ви визия. Huawei Watch GT 2 има два бутона от дясната страна. Те изпъкват доста, но са лесни за натискане и предлагат добър контрол на функциите. Горният бутон е предназначен, за да се върнете в потребителския интерфейс, докато долният може контролира всяка една функция на интелигентния часовник. 

Между тези два бутона е решетката на високоговорителя, която е семпла и едва забележима. 1,39-инчовият AMOLED дисплей разполага с резолюция 454 x 454 пиксела, като няма пикселизация, а интелигентният часовник има автоматична яркост, която му помага да се адаптира към променящите се условия на околната светлина. В задната част на устройството ще намерите сензора за сърдечен ритъм заедно с механизма за зареждане.

Watch GT 2 не поддържа безжично зареждане. Вместо това използва магнитна докинг станция с Pogo щифтове. Магнитите на зарядното устройство му помагат да се фиксира сигурно върху Watch GT 2. Зарядното устройство на Huawei използва USB Type-C порт, така че ако имате смартфон с Type-C порт, това е един кабел по-малко, който ще трябва да носите със себе си. Часовника разполага с 32MB RAM памет и капацитет на съхранение от 4GB.

Виж още: Най-добрите смарт часовници

Функции и спецификации

Huawei Watch GT 2 се захранва от процесора Kirin A1 на компанията. Huawei разработи този чип специално за носене, включително смарт часовници и безжични слушалки. Има поддръжка за Bluetooth 5.1 заедно с GPS, който може да се използва за проследяване на бягане на открито. Устройството е водоустойчиво до 5 ATM, така че ще можете да плувате спокойно с него.

Също така, часовника може да приема обаждания чрез Bluetooth. Huawei използва собствен софтуер на Watch GT 2 и е съвместим с устройства с Android 4.4 (или по-нова версия), както и iOS 9 или по-нова версия. Подобно на повечето други интелигентни часовници, Huawei Watch GT 2 е способен да проследява изминатите стъпки и разстояния за деня. Той също има собствен GPS за проследяване на разстоянието.

Поддържат се и мониторинг на сърдечната честота, съня и стреса (въпреки че, проследяването на стреса работи само когато часовника е сдвоен със смартфон с Android). Има и регистрация на тренировки, а няколко от тренировките са предварително конфигурирани.

Ще трябва да изтеглите приложението Huawei Health, за да синхронизирате Watch GT 2 със смартфон. Процесът на сдвояване е лесен и бърз. Проследяването на съня и сърдечната честота са активирани по подразбиране. Проследяването на стреса трябва да се активира ръчно чрез приложението Health на смартфон с Android.

Заключение

Huawei Watch GT 2 е добре изглеждащ Smart часовник, който предлага много добър живот на батерията. Ако търсите способен интелигентен часовник за основно проследяване и известия за фитнес и не искате да го зареждате през ден, Huawei Watch GT 2 би бил идеалният избор за вас. 

Виж цената за днес

3.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo