Ревю на Smartwatch Garmin Fenix 6X Pro

Smartwatch Garmin Fenix 6X Pro

Garmin Fenix ​​6 е един от, ако не и най-добрият многофункционален интелигентен часовник, който може да се купи, осигурявайки проследяване на производителността и приключенията, както и GPS-базирано картографиране на почти всяка дейност на открито, за която се сетите. Определено това е продукт, при който не е необходимо да правите компромис с качеството за сметка на цената.

Smartwatch Garmin Fenix 6X ProВиж цената за днес

Основни характеристики

Серията Fenix ​​е в класа на фитнес тракери, които имат почти всичко, що се отнася до фитнес и проследяване на активности на открито. Подобрявайки нещата, Garmin пусна гамата Fenix ​​6 през август 2019 г., предлагайки на потребителите лека актуализация в дизайна и някои нови функции над Fenix ​​5 Plus. Дизайнът му е класически с кръгъл циферблат с черна каишка и контролни бутони, поставени в страничната част на корпуса. Корпуса е с диаметър 51мм. Можете да поставите осем измервания на активност по ваш избор около краищата на циркулярния екран на часовника вместо шест, благодарение на малко по-големия екран на часовника. Това ви позволява да видите повече от вашите данни с един поглед, без да се налага да превъртате безкрайни менюта.

Виж още: Най-добрите смарт часовници

Технически спецификации

Този часовник е създаден за приключения – вашият спътник, докато сте във великото непознато. Той проследява всяко едно ваше действие, независимо от границите, в които го правите. Поради това е изграден с мисъл за здравина, така че може да издържи дори на най-суровите външни атмосферни влияния. Чрез просто докосване на бутона нагоре на началния екран можете да прелистите много по-съкратена редица основни записи като последната активност, стъпки, времето, сърдечната честота, известията, контролите за музика и календара, което ви дава обобщение на жизненоважни данни с един поглед.

Бутоните са това, което винаги ще използвате, за да взаимодействате с Fenix ​​6, тъй като няма сензорен екран, и с право – за да сте сигурни, че часовникът реагира в множество среди, независимо дали е под вода, в снега или някъде другаде. Сензорният екран просто не би подхождал на часовник, създаден за приключения като този. Други усъвършенствания в тази насока идват под формата на управление на захранването и прозрачност на батерията, така че потребителите да могат по-добре да разберат колко дълго ще продължи часовникът. Автономността на батерията е между 15 и 1920ч., което означава че ще можете да използвате часовника дълго време, без необходимост от повторното му презареждане.

Часовникът осеществява свързването си чрез Bluetooth, Wi-Fi или ANT+, като разполага с 32GB място за съхранение. Часовника показва и отчита всеки тип дейности: Крачки, Изминато разстояние, Пулс, Проследяване на съня, Плуване, Тичане, Изгорени калории, Велосипедизъм. Сензорите, с които разполага са: Дигитален компас, Алтиметър, Крачкомер, GPS, Акселерометър, Термометър, GLONASS, Жироскоп, Galileo, Пулсомер, Пулс OX – или иначе казано, всичко което ви е необходимо, за да следите жизнените си показатели и физически постижения на открито, е на вашата ръка.

Заключение 

Ако сте активен спортист или просто обичате приключенията на открито, то Fenix6X Pro, определено е часовник, който трябва да притежавате. Той има почти всичко, за което можете да се сетите в проследяващо действие; почти няма спорт, който да не можете да проследите и тук са налице всички инструменти, които го поддържат, независимо дали става дума за супер бърза GPS свързаност или точно измерване на височината. Не правете компромис с качеството и се доверете на най – доброто в лицето на Smartwatch Garmin Fenix 6X Pro.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo