Ревю на Sharp UA-HG60E-L

Sharp UA-HG60E-L

Sharp UA-HG60E-L е нов, модерен пречиствател за въздух с овлажнител. Благодарение на иновативните технологии, интегрирани в него и наличието на няколко филтъра, уреда ще пречисти дори най-фините частици от въздуха във вашия дом, така че той да бъде кристално чист, а вие максимално защитени от появата на здравословни проблеми, вследствие на мръсния въздух.

Sharp UA-HG60E-LВиж цената за днес

Функции

Технологоя Ion Plasmacluster – тази технолкогия, подпомага отделянето на положителни и отрицателни йони, като е особено ефективна за убиване на бактерии, вируси, алергени, плесени, премахване на миризми и статично електричество.

HEPA филтър – HEPA филтърът може да отстранява фини частици от въздуха с големина до 0,3 микрона. По този начин, той гарантирано ще премахне финият прах, димът, животинската козина, или дори микробите, плаващи във въздуха.

Йонизация – чрез милиарди активни йони, намиращи се във вашия уред, циркулиращия въздух се пречиства неколкократно, като се предотвратява както появата на фини прахови частици, така и на бактерии, микроби и алергени.

Виж още: Ревю на Sharp UA-HG40E-L | Най-добрите пречистватели за въздух

Дизайн, размери и характеристики

Sharp UA-HG60E-L разполага с изчистен дизайн – решен в бял цвят с правоъгълна форма, този уред ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. UA-HG60E-L е в състояние да обработва помещения с площ до 48 м².Размерите на уреда са: 66 х 37 х 29.3см (ВхШхД).

Уреда е с максимална мощност от 55W и захранващо напрежение от 240V. Максималният поток на въздух е 408 м³/н, а нивата на шум са много ниски – едва 53 dB max. Това ви позволява да поставите уреда във всяко помещение от вашия дом, като той гарантирано няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове при своята работа. Също така, уреда разполага с 2 филтъра – HEPA и DEO – които да гарантират максималното пречистване на вашия въздух.

Освен с перфектни технически характеристики Sharp UA-HG60E-L разполага и с множество модерни функции – Йонизация, Овлажняване, Пречистване, Таймер, Заключване, Индикатор за качеството на въздуха. Те гарантират, че дори най-фините частици ще бъдат премахнати от въздуха във вашия дом, така че той да бъде максимално пречистен.

В заключение

Пречиствател на въздух с овлажнител Sharp UA-HG60E-L ще пречисти максимално въздуха във вашия дом, благодарение на мощната си и същевременно ефективна работа. Дори най-фините частици от прах, полени и микроби ще бъдат напълно премахнати, за да се насладите на кристално чистия въздух във вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo