Ревю на Sharp UA-HG40E-L

Sharp UA-HG40E-L

Sharp разработва продукти, за които другите могат само да мечтаят. С комбинация от креативност и технологии, тази марка ви помага да подобрите качеството на живот. Както у дома, така и в офиса. Sharp UA-HG40E-L ефективно пречиства и овлажнява въздуха, благодарение на 4 нива на филтрация и перфектна циркулация на въздуха под ъгъл от 20 ° и PCI точков режим за висока ефективност в отдалечени райони на помещението. Вече можете да се насладите на кристално чист, пречистен от прах и микроби въздух във вашия дом, благодарение на пречиствател на въздух с овлажнител Sharp UA-HG40E-L.

Sharp UA-HG40E-LВиж цената за днес

Функции

Технологоя Ion Plasmacluster – тази технолкогия, подпомага отделянето на положителни и отрицателни йони, като е особено ефективна за убиване на бактерии, вируси, алергени, плесени, премахване на миризми и статично електричество.

HEPA филтър – HEPA филтърът може да отстранява фини частици от въздуха с големина до 0,3 микрона. По този начин, той гарантирано ще премахне финият прах, димът, животинската козина, или дори микробите, плаващи във въздуха.

Йонизация – чрез милиарди активни йони, намиращи се във вашия уред, циркулиращия въздух се пречиства неколкократно, като се предотвратява както появата на фини прахови частици, така и на бактерии, микроби и алергени.

Виж още: Ревю на Sharp UA-HD50E-L | Най-добрите пречистватели за въздух

Дизайн, размери и характеристики

Sharp UA-HG40E-L разполага с изчистен дизайн – решен в бял цвят с дигитален дисплей, този уред ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Sharp UA-HG40E-L е в състояние да обработва помещения с площ до 26 м².Размерите на уреда са: 63.1 х 34.5 х 26.2см (ВхШхД).

Sharp UA-HG40E-L има 4 режима на филтрация, така че да може да го натсроите според вашите специфични нужди. Светлинен индикатор на дисплея, показва нивото на замърсяване на въздуха. Оцветяването от зелено, зелено с оранжево, оранжево, оранжево с червено и червено показват степента на замърсяване, съответно зелено: най-ниска до червено: най-висока.

Уреда е с максимална мощност от 24W и захранващо напрежение от 240V. Максималният поток на въздух е 240 м³/н, а нивата на шум са много ниски – едва 46 dB max. Това ви позволява да поставите уреда във всяко помещение от вашия дом, като той гарантирано няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове при своята работа. Също така, уреда разполага с 2 филтъра – HEPA и DEO – които да гарантират максималното пречистване на вашия въздух.

Освен с перфектни технически характеристики Sharp UA-HG40E-L разполага и с множество функции – Йонизация, Овлажняване, Пречистване, Таймер, Заключване, Индикатор за качеството на въздуха. Те гарантират, че дори най-фините частици ще бъдат премахнати от въздуха във вашия дом, така че той да бъде максимално пречистен

В заключение

Sharp UA-HG40E-L е елегантен и ефективен пречиствател на въздух с иновативна технология Plasmacluster и функция за интелигентно овлажняване на въздуха.Уреда прави постоянен мониторинг на чистотата и влажността на въздуха, като по този начин вие можете да прецените дали той е достигнал максимално ниво на пречистване. Подарете си кристално чист въздух, без прах и микроби, благодарение на този иновативен уред от Sharp.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo