Ревю на Sharp UA-HD60E-L

Sharp UA-HD60E-L

Понастоящем замърсяването е голям проблем в съвременните градове по целия свят. Високите нива на частици PM10 и PM2.5 са често срещани, което води до различни видове здравословни проблеми. Някои градове са силно замърсени и прашни, което причинява дискомфорт и проблеми със здравето, дори когато отворите прозорците, за да влезе „свеж“ въздух. Тук на помощ идва пречиствател на въздух с овлажнител Sharp UA-HD60E-L – с 4 режима на филтрация, 4 сензора за прах и множество модерни технологии, този уред ще се погрижи за ефективното пречистване на въздуха във вашия дом, така че да се предпазите от появата на здравословни, дихателни проблеми или алергии.

Sharp UA-HD60E-LВиж цената за днес

Функции

Технологоя Ion Plasmacluster – тази технолкогия, подпомага отделянето на положителни и отрицателни йони, като е особено ефективна за убиване на бактерии, вируси, алергени, плесени, премахване на миризми и статично електричество.

HEPA филтър – HEPA филтърът може да отстранява фини частици от въздуха с големина до 0,3 микрона. По този начин, той гарантирано ще премахне финият прах, димът, животинската козина, или дори микробите, плаващи във въздуха.

Йонизация – чрез милиарди активни йони, намиращи се във вашия уред, циркулиращия въздух се пречиства неколкократно, като се предотвратява както появата на фини прахови частици, така и на бактерии, микроби и алергени.

Виж още: Най-добрите пречистватели за въздух

Дизайн, размери и характеристики

Sharp UA-HD60E-L разполага с изчистен дизайн – решен в бял цвят, като уреда ще пасне на всеки интериор. Дигиталния дисплей на уреда е перфектния завършек на стилната му визия. UA-HD60E-L е най-мощният пречиствател на въздух с овлажнител, предлаган от Sharp. Той е в състояние да обработва помещения до 48 м².Размерите на уреда са: 63.7 х 42 х 24.2см (ВхШхД).

Sharp UA-HD60E-L има 6 скоростни режима: автоматичен, усъвършенстван автоматичен, макс, среден, нисък и цветен прашец. Превключвате между тях, като използвате панела за управление в горната част. Когато е настроен на един от автоматичните режими, неговите сензори непрекъснато наблюдават качеството на въздуха и автоматично регулират работата въз основа на откритата чистота и влажност на въздуха. Когато мониторът за прах и миризма открие прах в помещението, той показва интензитета в 5-степенна скала от цветове: зелен, зелен с оранжев, оранжев, оранжев с червен и червен. Колкото по-близо сте до зелено, толкова по-чист е въздухът. Колкото по-близо до червено, въздухът е по-замърсен.

Уреда е с максимална мощност от 70W и захранващо напрежение от 240V. Максималният поток на въздух е 396 м³/н, а нивата на шум са много ниски – едва 54 dB max. Това ви позволява да поставите уреда във всяко помещение от вашия дом, като той гарантирано няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове при своята работа. Също така, уреда разполага с 2 филтъра – HEPA и DEO – които да гарантират максималното пречистване на вашия въздух.

Освен с перфектни технически характеристики Sharp UA-HD60E-L разполага и с 3 модерни функции – Йонизация, Овлажняване и Пречистване. Те гарантират, че дори най-фините частици ще бъдат премахнати от въздуха във вашия дом, така че той да бъде максимално пречистен

В заключение

Пречиствател на въздух с овлажнител Sharp UA-HD60E-L е нов, модерен уред, който благодарение на високата си производителност и множество функции, ще се погрижи за пречистването на въздуха във вашия дом, като ще отстрани дори най-фините частици и бактерии, причинители на алергии и дихателни проблеми.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo