Ревю на Sharp UA-HD50E-L

Sharp UA-HD50E-L

Понастоящем замърсяването е голям проблем в съвременните градове по целия свят. Високите нива на частици PM10 и PM2.5 са често срещани, което води до различни видове здравословни проблеми. Ако искате въздуха във вашия дом да бъде максимално пречистен, а вие максимално предпазени от появата на дихателни, кожни и здравословни проблеми, то пречиствател на въздух с овлажнител Sharp UA-HD50E-L е точният уред за вас.

Sharp UA-HD50E-LВиж цената за днес

Функции

Технологоя Ion Plasmacluster – тази технолкогия, подпомага отделянето на положителни и отрицателни йони, като е особено ефективна за убиване на бактерии, вируси, алергени, плесени, премахване на миризми и статично електричество.

HEPA филтър – HEPA филтърът може да отстранява фини частици от въздуха с големина до 0,3 микрона. По този начин, той гарантирано ще премахне финият прах, димът, животинската козина, или дори микробите, плаващи във въздуха.

Йонизация – чрез милиарди активни йони, намиращи се във вашия уред, циркулиращия въздух се пречиства неколкократно, като се предотвратява както появата на фини прахови частици, така и на бактерии, микроби и алергени.

Виж още: Ревю на Sharp UA-HD60E-L | Най-добрите пречистватели за въздух

Дизайн, размери и характеристики

Sharp UA-HD50E-L разполага с изчистен дизайн – решен в бял цвят с дигитален дисплей, този уред ще пасне във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. UA-HD50E-L е в състояние да обработва помещения с площ до 38 м².Размерите на уреда са: 61.5 х 39.9 х 23см (ВхШхД).

Sharp UA-HD50E-L има 4 скоростни режима, така че да може да го натсроите според вашите специфични нужди. Светлинен индикатор на дисплея, показва нивото на замърсяване на въздуха. Оцветяването от зелено, зелено с оранжево, оранжево, оранжево с червено и червено показват степента на замърсяване, съответно зелено: най-ниска до червено: най-висока.

Уреда е с максимална мощност от 54W и захранващо напрежение от 240V. Максималният поток на въздух е 306 м³/н, а нивата на шум са много ниски – едва 55 dB max. Това ви позволява да поставите уреда във всяко помещение от вашия дом, като той гарантирано няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове при своята работа. Също така, уреда разполага с 2 филтъра – HEPA и DEO – които да гарантират максималното пречистване на вашия въздух.

Освен с перфектни технически характеристики Sharp UA-HD50E-L разполага и с 3 модерни функции – Йонизация, Овлажняване и Пречистване. Те гарантират, че дори най-фините частици ще бъдат премахнати от въздуха във вашия дом, така че той да бъде максимално пречистен

В заключение

Пречиствател на въздух с овлажнител Sharp UA-HD50E-L е нов, иновативен уред, който благодарение на мощната си и същевременно ефективна работа, ще отстрани дори най-фините прахови частици и микроби от възудха във вашия дом, така че той да бъде максимално чист, а вие – предпазени от появата на дихателни проблеми, кожни алергии и здравословни неразположения.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo