Sharp SJFS810VBK - Виж цената

Ревю на Sharp SJFS810VBK

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Sharp SJFS810VBK 

Държите на най-висок клас електроуреди. За вас качеството е приоритет. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви представим точния продукт за вас. Със стилен дизайн и цвят решен в класическо черно, хладилникът Side by side Sharp SJFS810VBK е точният избор за всеки стилен дом. С функцията си Ioni Plasmacluster и изключително големият си капацитет на обем, той е подходящ за по-големите семейства, както и за тези от вас, които просто обичат да имат запас от свежи продукти в своя хладилник.

SJFS810VBK

Виж цената за днес

Sharp SJFS810VBK Review

Ioni Plasmacluster Technology – Благодарение на тази технология, вече можете да бъдете сигурни за стерилната чистота във вашия хладилник. Функцията премахва всякакви миризми и бактерии, които се образуват в хладилниците. Вашата храна е напълно защитена, а вие можете да я консумирате спокойно и с удоволствие.

No Frost Airflow System – благодарение на тази функция, вътрешната част на хладилника се поддържа без влага. Това означава, че тя се поддържа чиста и свежа, също като вашата храна.

Бързо размразяване – благодарение на функцията за бързо размразяване, в хладилника ви лесно се поддържа ниска температура, до -32 градуса. Това ви гарантира запазването както на свежестта на вашите хранителни продукти така и на техните вкусови качества.

SJFS810VBK-2

LED дисплей – стилен, удобен и лесен за използване, вашият LED дисплей, поставен на една от вратите на хладилника, ви позволяват лесно и удобно да контролирате и наблюдавате температурите във всяко едно отделенията му.

Заключване за деца – Никога не се притеснявайте за любопитните малки умници, които нулират хладилника ви. Защитната система за деца, прави контролния панел достъпен само за тези, които знаят как да го използват.

Deodorizing Unit – Това умно малко устройство почиства въздуха във вашия хладилник, за да премахне всички неприятни миризми, които може да се крият в него.

Виж още: РЕВЮ: Двукрилен хладилник Sharp SJFS810VSL – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта:

Икономичния двукрилен хладилник тип Side by Side на Sharp SJFS810VBK, с eнергиен клас A+ и общ обем от 600 литра (хладилна част – 393 л. , фризерна част – 207 л.) е перфектното решение за най-изисканите домове. Хладилникът и фризерът, разполагат със система NO FROST, която ви гарантира запазването на свежестта на вашите хранителни продукти. Фризера на този луксозен хладилник е с капацитет за замразяване от 9.5 kg/24h. Оборудван с филтриращата система за миризми и филтъра за плазменен филтър, въздухът в хладилника остава непроменен и храната запазва свежестта си дълго време.

Съвременните системи за почистване на въздуха на Sharp гарантират, че външният вид, цвят и вкус на храните се поддържат дълго време. Вътрешното LED осветление на задните светлини, спестява енергия и разпределя светлинните лъчи равномерно в хладилника. За да се предотврати обезводняването, сушенето и нееднородното охлаждане на храната от хладилника, Sharp комбинира студена метална повърхност с нулева степен със системата за охлаждане със студен въздух. Sharp SJFS810VBK Multi е най-обичаният избор за някои отпотребителите. И определено има защо.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 10
Качество - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password