Sharp LC-55CUG8052E - Виж цената

Ревю на Sharp LC-55CUG8052E

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Sharp LC-55CUG8052E

Що се отнася за LED Smart телевизори, от марката Sharp определено се наредиха на челните позиции през последните години. Телевизор LED Smart LC-55CUG8052E е с 4K Ultra HD картина и 55-инчов екран за едно несравнимно изживяване. Диспеят е достатъчно ярък, а контраста – дълбок, така че да можете да се наслаждавате на любимите си филми с изключително високо качество на изображенията.

Sharp LC-55CUG8052EВиж цената за днес

Функции

Harman/Kardon® – подобрените чрез Harman/Kardon® микрофони ще ви осигурят ясен и чист звук. Ще можете да уловите дори най-фините озвучавания от излъчваното съдържание.

YouTube® & Netflix® – любимите на всички музикални и филмови онлайн канали, вече са налични директно на вашия телевизор. Можете да сърфирате свободно в мрежата и да се наслаждавате на желаното от вас съдържание.

Android – операционната система от вашия смартфон, вече е интегриран и във вашия телевизор. Имате богат набор от приложения, игри и филми, само с едно натискане на коппчето на дистанционното управление.

Виж още: Ревю на TCL 55EC780

Дизайн и Характеристики

Подобно на други модели на Sharp, този смарт телевизор е решен в класическо черно, а рамката около екрана е ултратънка, така че да няма голям разрез между нея и екрана. Две семпли крачета са поставени в левия и десния край на телевизора, за постигане на максимална стабилност. На гърба на уреда, ще откриете опция за монтаж на стена чрез съвместимост с VESA (600×300).

Уреда е с практичен, средно голям размер, а именно: 1242.2 x 764.9 x 229.5 мм (със стойка) и 1242.2 x 724.3 x 84.4 мм (без стойка). Екранът е с диагонал от 139см. (55-инча) с LED технология и резолюция от 3840 x 2160p за максимална яснота на възпроизвежданата картина.

Освен с перфектно качество на картината, телевизор LED Smart LC-55CUG8052E разполага и с много добри аудио характеристики. Той е оборудван със ситемата Harman/Kardon®, която подобрява максимално изходния звук, като изолира страшни шумове и трептене. DTS Studio Sound ™ е друг първокласен аудио пакет, който създава виртуален съраунд звук за несравнимо аудио изживяване. Изравняването на силата на звука, изглажда преходите между различни източници и при смяна на канали, а подобряването на басът, осигурява дълбочина на звука. Мощността на вградените говорители е 10W.

Свързаност

Телевизорът разполага с няколко порта за свързване с различни източници. 3 x HDMI порта, 3 x USB и Wi-Fi, осигурява възможността за възпроизвеждане на съдържание от флашка, лаптоп, таблет, преносима памет или директно от вашия телефон. Независимо от избрания източник, телевизорът щевъзпроизведе избраното съдържание с много добро качество на звук и картина. Останалите портове, с които разполага LED Smart LC-55CUG8052E са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x SCART, 1 x RJ-45, 1 x Вход за данни, CI+ slot, 1 x Component input, 1 x RF, 1 x SD Card slot.

В заключение

Телевизор LED Smart Sharp LC-55CUG8052E е едно много добро предложение в съотношение характеристики – цена, при предлаганите продукти на пазара. В него са интегрирани едни от най-новите технологии за подобряване на звука и картината на съвременните Smart телевизори. Ако искате да се потопите в ясна картина, плавни изображения или просто да сърфирате сред любимите си онлайн канали, то този телевизор би бил идеалният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password