Sharp LC-49CUG8052E - Виж цената

Ревю на Sharp LC-49CUG8052E

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Sharp LC-49CUG8052E

Телевизор LED Smart LC-49CUG8052E е ново предложение на пазара от прозиводителя Sharp. Той разполага с 49-инчов екран, 4K Ultra HD качество на картината и множество интегрирани модерни функции, сред които свободно сърфиране в онлайн пространството и Android операционна система за максимална мултимедийна способност.

Sharp LC-49CUG8052EВиж цената за днес

Функции

Harman/Kardon® – подобрените чрез Harman/Kardon® микрофони ще ви осигурят ясен и чист звук. Ще можете да уловите дори най-фините озвучавания от излъчваното съдържание.

Wireless Connection – опцията за свързване чрез безжична интернет връзка, ви позволява да избирате от любимото си дигитално съдържание от вашия лаптоп, смарфон или таблет и да го възпроизведете директно на вашия телевизор.

Web Browser and Applications – можете да избирате от любимите си приложения и сайтове и да сърфирате в тях от вашия телевизор.

DTS True Surround Sound – DTS се характеризира с по-висока битова скорост и затова се счита за една от най-добрите технологии за подобряване на звука на пазара.

Виж още: Ревю на Philips 58PUS7304/12

Дизайн и Характеристики

LED Smart Sharp LC-49CUG8052E се характеризира с изчистен, класически дизайн. Тънка рамка обвива 123-сантиметровият екран, а семпли, но същевременно здрави крачета поставени в левия и десния ъгъл на устройството, осигуряват неговата стабилност. Ако пък предпочитате да монтирате уреда на стена, това е възможно поради съвместимостта на телевизора с VESA 600×300.

Размерите на телевизора са 1102.5 x 683.1 x 229 мм (със стойка) и 1102.5 x 645 x 83.4 мм (без стойка). LED екранът ще ви позволи да се насладите на кристално чисти изображения с широк ъгъл на гледаемост, а резолюцията от 3840 x 2160p, осигурява наситени цветове с дълбок контраст. Функцията „Active motion” се грижи за плавните движения на кадрите, без смущения или трептене в излъчваните кадри.

Звуковите характеристики на телевизора, също са много добри. Той разполага с Harman/Kardon® система, DTS True Surround Sound и Dolby Digital системи, които се считат за най-висок клас системи на пазара в момента. С мощност от 20W на вградените високоговорители, вие ще можете да се насладите на кристално чист звук, независимо дали гледате филм или слушате любимите си музикални парчета.

Свързаност

Телевизорът разполага с богат набор от портове за свързване с различни източници на съдържание. Wi-Fi свързването ви позволява да възпроизвеждате съдържание от телефон, таблет или лаптоп, както и да сърфирате в любимите си онлайн сайтове и приложения. 3 x HDMI порта, 3 x USB порта и 1 x SD Card слот, ще ви позволят да визуализирате вашите спомени, любими филми или музика, съхранени на преносими източници. Останалите портове, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot, 1 x Component input, 1 x AV.

В заключение

Що се отнася за телевизор с добри технически характеристики както при звук, така и при картина, то LED Smart Sharp, 49 (123 cм), LC-49CUG8052E ще се хареса на ценителите на висококачествената техника. Богати цветове, плавни движения на обектите, съчетани с кристално чист звук и възможност за неограничено сърфиране в интернет, ще ви отведат в един разнообразен мултимедиен свят от най-ново поколение.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password