Sharp 65BL2EA - Виж цената

Ревю на Sharp 65BL2EA

Ревюта Телевизори
9

Рейтинг

Sharp 65BL2EA

Телевизор Sharp 65BL2EA е оборудван с някои от най-новите технологии, предлагани на пазара в момента. Красив дизайн е съчетан с максимална производителност, за да можете да се наслаждавате на филми, музика или онлайн приложения и канали, директно на 65-инчовият екран на вашия телевизор, с ненадминато качество на звук и картина.

Sharp 65BL2EAВиж цената за днес

Функции

Google Play Movie – можете да получите достъп до хиляди филми, закупени чрез Google Play от всяко устройство.

ACE PRO ULTRA – тази технология анализира полученото съдържание, за да получите изходна картина с максимално качествно на яркост, цвят и контраст.

Google assistant –освен на вашия смартфон, гласовият контрол е възможен и на вашия телевизор. Просто натиснете копчето на дистанционното и кажете на вашия Smart TV какво да излъчи специално за вас.

Active Motion 600 – тази технология придава максимална яснота на картината, като можете да се наслаждавате на плавни движения на кадрите, без появата на замъглявания или смущения.

Виж още: Ревю на Samsung 55RU7372

Дизайн и Характеристики

Smart Android LED Sharp 65BL2EA е решен в класически черен цвят с ултра тънка рамка, перфектно допълнен от 2 сребристи крачета, поставени в двата долни края на уреда, които осигуряват и неговата стабилност. Ако пък предпочитате да монтирате телевизора директно на стената, това е възможно, тъй като той е съвместим с VESA 600×300.

Размерите на телевизора са 1461.7 x 897.9 x 281.5 мм (със стойка) и 1461.7 x 844.9 x 87.2 мм (без стойка). Широкият 164см. LCD екран, комбиниран с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и обогатен с множество модерни технологии за подобряване на изображенията като HDR 10 и HLG, ще ви осигурят богати цветове, яснота и дълбок контраст на възпроизведеното съдържание. 7

Звуковите характеристики на телевизора, също са много добри. Той разполага с Harman/Kardon® система, Dolby Digital и Dolby Digital Plus системи, които се считат за най-висок клас системи на пазара в момента. С мощност от 20W на вградените високоговорители, вие ще можете да се насладите на мощен звук, независимо дали гледате филм или слушате любимите си музикални парчета.

Свързаност

Телевизорът разполага с голям набор от портове за допълнително свързване. Те са: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 1 x RF, 3 x USB, 1 x CVBS, 1 x SD Card slot, 1 x YpbPr. Благодарение на HDMI и USB свързването, вие ще можете да възпроизвеждате съдържание от всеки вид източник– телефон, таблет, лаптоп или преносима памет.

В заключение

Телевизор Smart Android LED Sharp, 65″ (164 см), 65BL2EA е много добър избор за тези от вас, които търсят висококачетсвена картина и звук и обичат да прекарват време у дома. Оборудван с няй-новите технологии на пазара, този телевизор ще ви позволи да се потопите във висококачтвено видео или аудио изживяване, както и да сърфирате в любимите си онлайн приложения и канали, възпроизведени на 65-инчов екран.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password