Sharp 43CFE4142E - Виж цената

Ревю на Sharp 43CFE4142E

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Sharp 43CFE4142E 

Ако искате нов и модерен телевизор, с множество функции и на приемлива цена – ние имаме точното решение за вас! Телевизор Sharp 43CFE4142E идва при вас с перфектно Full HD качество на картината, наситени цветове и богат наситен звук, за да ви подари едно незабравимо телевизионно изживяване.

Sharp 43CFE4142EВиж цената за днес

Sharp 43CFE4142E Review

Virtual Surround Sound – системата за насоченост за звука, подпомага качеството на аудио системата на вашия телевзизор, като разпръсква звуковия сигнал равномерно из цялото помещение, в което се намира вашия LED TV.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Dolby® Digital– заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Horizon 43HL5320F

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в черен цвят с матирано покритие и ултратънка рамка около екрана, той ще се впише перфектно във всеки модерно и стилно обзаведен дом.

Основни характеристики

Размерите на този нов LED TV са изключително удобни и практични. Той разполага с размери от 965,9 x 558,3 x 81,7мм без стойка и 965,9 x 609,3 x 217,7 със стойка. Това го прави подходящ за поставяне върху секция или ТВ шкаф, а съвместимостта му с VESA 400х200, позволява лесното му монтиране директно върху вашата стена. Това придава стил и класа на вашия дом, като същевременно спестява от наличното пространство върху вашите мебели. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/C/S2 MPEG4 и вход антена. Също така, уреда разполага и с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен изключително ефективен и мощен при своята работа, този телевизор е и много енергономичен. С консумирана мощност от 50W вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Перфектната картина на телевизорът се възпроизвежда на екран с диагонал от 109см с резолюция 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Освен това яркостта от 300 cd/m² и динамичния контраст от 1000000:1 в комбинация с невероятното Full HD качество, ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Освен с ненадминато качество на картината, този телевизор разполага и с изключително висококачествен звук. Аудиосистемата на уреда е стерео, като тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Специалните технологии
Dolby Digital, dts 2.0, Dolby Digital+, DTS TruSurround™, NICAM/A2, Treble/Bass оптимизират изходния звук, така че той да бъде кристално ясен и чист, за да можете да се насладите дори на най-фините шумове от вашите любими филмови сцени.

Конектори

USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: SCART, YpbPr, CI+, 3xHDMI, 2xUSB, Аудио дигитален (оптичен) изход, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Sharp 43CFE4142E е събрал в себе си, всички необходими характеристики и иновативни функции, за да ви осигури едно незабравимо, различно телевизионно изживяване. С кристална картина и звук, той пренася емоцията от кино салоните директно във вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password