Ревю на Samsung WW90T4020EE/LE

Samsung WW90T4020EE/LE

Samsung WW90T4020EE/LE е перална машина с предно зареждане, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромиси по отношение на качеството, ефективността и устойчивостта на своята пералня машина. В същото време това е пералня с модерен дизайн, която интегрира полезни функции и програми за изпиране, така че да можете да постигнете най-добрите резултати без никакви усилия и своевременно.

Samsung WW90T4020EE/LEВиж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Дизайнът на пералня Samsung WW90T4020EE/LE е изработен от най-качествената бяла боядисана стомана и има размери от 85 х 60 х 55 см (ДхШхВ) и може да бъде поставен навсякъде в дома ви, в зависимост от наличното пространство. Контролният панел е интуитивен, състоящ се от устойчив на пара и вода LED дисплей, който ви показва различна информация за програмата, избрана от потребителя, избраната скорост на центрофугиране, общата продължителност и етап на програмата за пране и въртящ се бутон, около който ще намерите изцяло програмите за почистване / специалните функции, с които е бил надарен този модел. Пералната машинае част от клас на енергийна ефективност A+++, който носи значително по-ниска консумация на електричество и вода. Това е перална машина с предно зареждане с товароносимост на от 9 кг и максимална скорост на центрофугиране от 1200 об/мин. Освен това, уреда е много тих при своята работа с максимално ниво на шум от 72 dB при центрофугиране и 53 dB при изпиране.

Функции и защита

Новата пералня на Samsung е оборудвана с иновативната функция Smart Check, която открива грешки на ранен етап и предлага лесни решения на проблеми чрез използване на смартфон. Можете също така да се консултирате с ръководството за употреба по всяко време, но Samsung ще ви предостави това онлайн решение, така че да можете да коригирате проблема, преди той да стане сериозен. Специалната функция за заключване за деца може да бъде активирана, за да предотврати модифицирането на предварително избраната програма, особено когато децата са склонни да ходят до контролния панел на пералната машина. Технологията SteamCure, която, използва силата на парата, ви спасява от набръчканите дрехи, с които сте свикнали в старата си пералня. Програмата Steam премахва миризмата на дрехи, носени само веднъж. Благодарение на тази опция имате бърз достъп до любимите си дрехи и удължавате живота им.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Програми и опции

Samsung WW90T4020EE/LE е оборудван с 12 програми за изпиране, към които са добавени някои специални функции.

  • Смесено – Позволява едновременно пране на различни материи, при условие че те са в един и същи цвят. По този начин дрехите ви поддържат цветовете да изглеждат като нови, дори след няколко изпирания. Можете също така да перете различни тъкани с едно зареждане!
  • Памук – тази програма е предназначена за изпиране на памучни дрехи с нормална степен на замърсяване, при температури от 40°C или 60°C, в същия цикъл с ниска консумация на енергия, осигуряваща по-икономично пране.
  • Синтетични – Тази програма е специално разработена за защита на по-малко устойчиви дрехи, които са изработени от синтетичен материал.
  • Деликатно – програма за почистване, посветена на вълнени дрехи, изработени от деликатни материи. Той симулира ефекта от ръчно пране на дрехи, за да можете да продължите да се наслаждавате на дрехите си, без да се притеснявате, че тъканите ще пострадат.
  • Quick Wash/Express – Бърза програма, посветена на памучни дрехи с ниска степен на замърсяване. Имате дрехи, готови за носене, в най-кратки срокове.

В заключение

Тези, които искат машина с висока товароносимост и скорост на центрофугиране, ниска консумация на енергия, ефективна и достъпна, уверено препоръчваме модела Samsung WW90T4020EE/LE !

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo