Samsung WW90M644OBX/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW90M644OBX/LE

Перални Ревюта
9.3

Рейтинг

Samsung WW90M644OBX/LE

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня Samsung WW90M644OBX/LE с енергиен клас А+++, 14 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи.

Samsung WW90M644OBX/LEВиж цената за днес

Samsung WW90M644OBX/LE Review

Quick Drive™ – тази технология, позволява на новата енергоспестяваща перална машина да изпира ефективно всеки вид пране, само за няколко минути. Вече не е нужно да чакате с часове, за да имате дрехи с искряща чистота и свеж аромат.

Q-rator – умната система е налична като приложение на Android и iOS устройства. Тя е вашия личен съветник, като предоставя опциите: Планиране на изпиране, Съветник за грижа за дома.

Eco Bubble™ – тази иновативна технология, осигурява перфектно изпиране, дори при по-ниски температури. Перилният препарат се преобразува в мехурчета, като навлиза дълбоко в тъканите и отстранява лесно замърсяванията.

Виж още: Ревю на Samsung WW10N644RBW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в тъмно сив цвят, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Тъмно синята рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Уреда разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 77кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 130kWh и на вода от 9400л. годишно, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 9кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Те са:  Smart Contro, QuickDrive™. Тези функции, в комбинация с иновативните технологии Eco Bubble, гарантират перфектната работа на вашата пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 14-те си изпиращи програми. Програмите на уреда са: Памук, Предпране ,Деликатна ,Центрофуга + Източване, Тъмни цветове ,Синтетика и много др.

Нашето мнение за продукта

Пералня Samsung WW90M644OBX/LE е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи както за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи, така и за запазването на тяхното качество и богати и наситени цветове, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password