Samsung WW90M644OBW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW90M644OBW/LE

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Samsung WW90M644OBW/LE 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Samsung WW90M644OBW/LE с енергиен клас А+++ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи!

Samsung WW90M644OBW/LEВиж цената за днес

Samsung WW90M644OBW/LE Review

Eco Bubble™ – тази иновативна технология, осигурява перфектно изпиране, дори при по-ниски температури. Перилният препарат се преобразува в мехурчета, като навлиза дълбоко в тъканите и отстранява лесно замърсяванията.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата пералня машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Smart Check – тази функция, ви позволява да контролирате отдалечено вашата пералня машина, директно от вашия смартфон, като ви уведомява за състоянието на пералнята – дали има проблем и какви действия можете да предприемете, за да го решите. Можете да откриете решението за грешки, без да търсите в ръководството за потребителя или да се свързвате със сервизен център.

Quick Drive – тази технология, позволява на новата енергоспестяваща перална машина да изпира ефективно всеки вид пране, само за няколко минути. Вече не е нужно да чакате с часове, за да имате дрехи с искряща чистота и свеж аромат.

Виж още: Ревю на Indesit BTW D61253

Дизайн

Уреда е решен в класичеки бял цвят с глацирано покритие. Вграденият дигитален дисплей с touch контрол и тъмно синята рамка, която обгръщаща люка на барабана, прибавят доза модерност и са перфектния завършек на стилната визия на вашата пералня машина.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 60 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 77кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Скоростта на въртене, с която разполага уреда е 1400 об/мин. Тази изключителна мощност, гарантира, че вашите дрехи ще бъдат почистени в дълбочина дори от най-упоритите петна.
С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична, благодарение на енергийният клас А+++, към който спада. С годишен разход на електроенергия от едва 130 kWh и на вода от 9400л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 8кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Този уред разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Сигнализация за грешка, Самодиагностика, Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма. Функцията за защита от деца, например, заключва вратата на барабана след започване на изпиращия цикъл и заключва контролните бутони. По този начин, вече не е необходимо да се притеснявате за сигурността на най-малките членове от вашето семейство, когато играят около домашния ви електроуред. Тези функции, в комбинация с някои от най-модерните технологии като EcoBubble Bubble Soak, Smart Check, QuickDrive™, VRT, Super Speed, Smart Control, Устойчивост на керамика, Отложен край, гарантират отличната работа на вашата пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 14-те изпиращи програми, с които разполага. Програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Памук, Изстискване и отцеждане, Тъмни цветове, Бързо измиване, Синтетика, Изплакване + центрофугиране, Спално бельо, Еко пране супер, Супер бърза, Автоматично оптимално изпиране, Eco Drum Clean+, Hygiene Steam.

Нашето мнение за продукта

С използваните технологии и броя на включените функции, способни да покриват широка гама от тъкани, както и енергийния клас A +++, продуктът заслужава да бъде в категорията на висококчаествената техника. Правилното използване на програмите осигурява ефективно изпиране, а също и нисък разход на вода и електроенергия. Ако търсите перална машина с голям капацитет, която вече е спечелила доверието на своите потребители, ние вярваме, че пералня Samsung WW90M644OBW/LE може да бъде най-добрият помощник за вас и вашето домакинство.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password