Ревю на Samsung WW80T4540AX/LE

Samsung WW80T4540AX/LE

Ако държите на безупречната чистота на вашите дрехи и искате пералня машина, която освен това да се грижи и за техните цветове и качество на материите, то ние имаме точния уред за вас, а именно пералня Samsung WW80T4540AX/LE! С множество модерни технологии, модерен дизайн и богат набор от програми, тя ще отстрани дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на техните материи и наситеността на техните цветове.

Samsung WW80T4540AX/LEВиж цената за днес

Samsung WW80T4540AX/LE Review

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

SmartCheck – „умната” система “SmartCheck”, идентифицира и диагностицира проблемите, възникнали в системата на вашата пералня машина. Също така, имате достъп до лесни решения на вашият проблем, в приложение на личният ви смартфон. Удобно, лесно и много полезно!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Дори с високата си скорост на въртене от 1400 об/мин, тази пералня машина остава изключително тиха при своята работа. Освен това, предното зареждане и лявото отваряне на люка, я правят стандартна и удобна за монтаж.

Функции и защита

Някои от най-новите функции за защита са интегрирани в този електроуред. Те гарантират безупречната и същевременно безопасна работа на пералнята машина – няма опасност от нейното внезапно спиране или преливане, дори когато е заредена с голямо количество пране.

Програми и опции

Програмите интегрирани в уреда, ще се погрижат както за премахването на най-упоритите петна, така и за качествената поддръжка на материите. От памук до вълна – всички тъкани ще бъдат запазени меки и качествени, а цветовете на вашите дрехи – богати и наситени.

Нашето мнение за продукта

Нова, с иновативен и модерен дизайн и множество изпиращи функции, тази пералня е идеална за тези от вас, които държат на перфектното качество на изпиране на своите дрехи. Бъдете с винаги ослепителна визия, като пералня Samsung WW80T4540AX/LE ще се погрижи за пълното премахване дори на най-упоритите петна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo