Samsung WW80J5345MW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW80J5345MW/LE

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Samsung WW80J5345MW/LE Цена

Омръзнало ви е старата ви пералня да уврежда вашите дрехи? Искате нова, с множество функции и вградени иновационни технологии? Ние имаме точното предложение за вас! Това е новата пералня Samsung WW80J5345MW/LE. С енергиен клас А+++, капацитет на обем от 8кг., той е перфектното предложение за тези от вас, които не правят компромис с качеството при поддръжката на своите любими облекла и текстилни изделия.

Samsung WW80J5345MW/LEВиж цената за днес

Samsung WW80J5345MW/LE Review

1. Eco Bubble – благодарение на тази технология, перилният препарат се преобразува в плътна пяна, чиито мехурчета проникват в дълбочина в тъканите на вашите дрехи, като премахват успешно дори най-упоритите петна и същевременно запазват качеството и мекотата на техните материи.

2. StayClean – това отделение се поддържа винаги чисто чрез специална система, която не позволява задържането на перилен препарат като го премахва чрез водна стуя.

3. Smart Check – тази функция, ви позволява да контролирате отдалечено вашата пералня машина, директно от вашия смартфон, като ви уведомява за състоянието на пералната, дали има проблем и какви действия можете да предприемете, за да го решите. Можете да откриете решението за грешки, без да търсите в ръководството за потребителя или да се свързвате със сервизен център.

4. Diamond Drum – специфичната форма на барабана, наподобяваща диамант, ще осигури нежни и плавни движения при изпирането на вашите дрехи, а малките отворчета от вътрешната му част, гарантират, че качеството на вашите дрехи няма да бъде повредено.

Виж още: Ревю на Whirlpool TDLR 65210

Минималистичният и ултрамодерен дизайн на пералнята Samsung WW80J5345MW/LE, със сигурност ще бъде забелязана, независимо къде се намира във вашия дом, с елегантен бял корпус, лесен за използване електронен контролен панел с цифров LED дисплей и с прозрачна врата Crystal Gloss с бяла рамка и стандартен отвор с ляво отваряне, тя ще пасне идеално във всеки модерен и стилно обзаведен дом. Освен това тя тежи 62кг. и е с размери от 85х60х55см., което я прави идеална за поставяне във всяко помещение, без да заема много от неговото пространство.

Капацитетът и на зареждане от 8кг. и барабана с дълбочина от 55см., позволяват лесното и бързо изпиране на по-големи количества пране само с едно включване на вашия домашен уред. Максималната скорост на въртене от 1200rpm., гарантира качественото изпиране на вашите дрехи, независимо от степента на тяхното замърсяване. Samsung WW80J5345MW / LE има високо енергийноефективен клас A +++ и минимално потребление на ресурси, така че да можете да се възползвате от ниско годишно потребление на енергия от едва 166 kWh и годишното потребление на вода, от 8100 литра.

Освен това тя ви предлага изключително ниски нива на шум от 62dB за изпиране и до 76dB за центрофугиране. Благодарение на 10-те изпиращи програми: Бельо, Вълна, Памук, Синтетика, Центрофуга, Спорт, Деликатна, Грижа за бебето, Тъмни цветове и Super Eco в комбинация с технологиите Eco Bubbleи Diamond Drum, гарантират перфектното изпиране на вашите дрехи, независимо от вида на техните материи.

Нашето мнение за продукта

Пералня машина Samsung WW80J5345MW/LE е нова, с множество модерни технологии и 10 изпиращи програми. Тя ще ви осигури максимално качество на изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхната мекота и наситени цветове в най-голяма степен. Ако държите на безупречния си външен вид, то пералня Samsung WW80J5345MW / LE ще се превърне във вашия верен другар, при поддръжката на перфектната чистота и качество на вашите дрехи.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password