Ревю на Samsung WW70TA046AX/LE

Samsung WW70TA046AX/LE

Ако имате нужда от нова пералня машина за вашето домакинство, който както да изпира дори най-упоритите петна, така и да запазва материите и цветовете им, то вие сте на правилното място. Днес ще ви представим пералня Samsung WW70TA046AXLE с модерен дизайн, иновативни технологии и модерни функции, този уред ще се погрижи за изпирането на дори най-фините материи, като същевременно ще отстрани дори най-упоритите петна от тях.

Samsung WW70TA046AX/LEВиж цената за днес

Samsung WW70TA046AX/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

SmartCheck – „умната” система “SmartCheck”, идентифицира и диагностицира проблемите, възникнали в системата на вашата пералня машина. Също така, имате достъп до лесни решения на вашият проблем, в приложение на личният ви смартфон. Удобно, лесно и много полезно!

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Пералнята машина е с предно зареждане, ляво отваряне на люка и скорост на въртене от 1400 об/мин. Въпреки това обаче, тя остава тиха, дори при най-високата скорост на въртене, така че да осигури спокойствието ви по време на своята работа.

Функции и защита

Най-новите функции за защита, комбинирани с най-новите технологии за изпиране, гарантират ефективната, но същевременно безопасна работа на уреда, така че всеки един член на семейството да може да борави с нея.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете дънки или дрехи от деликатна вълнена материя – пералнята машина има подходяща програма за всеки вид тъкани и цветове. Изберете програмата, настройте желаната температура на изпиране и се наслаждавайте на безупречно изпраните си дрехи за много дълъг период от време.

Нашето мнение за продукта

Модерни технологии, множество програми и функции за защита са събрани в елегантен дизайн с практични размери. Ако имате нужда от нова пералня машина, която да се грижи за чистотата на вашите дрехи, без да повлиява върху качеството на материите и цветовете, то точният избор за вас е Samsung WW70TA046AX/LE!

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo