Ревю на Samsung WW70T4540TE/LE

Samsung WW70T4540TE/LE

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня Samsung WW70T4540TE/LE. С множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите! Бъдете винаги неотразими, с безупречна визия, с помощта на само един домашен уред, а именно – този.

Samsung WW70T4540TE/LEВиж цената за днес

Samsung WW70T4540TE/LE Review

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

SmartCheck – „умната” система “SmartCheck”, идентифицира и диагностицира проблемите, възникнали в системата на вашата пералня машина. Също така, имате достъп до лесни решения на вашият проблем, в приложение на личният ви смартфон. Удобно, лесно и много полезно!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Тази пералня машина е с предно зареждане и ляво отваряне на люка. Също така скоростта от въртене от 1400 об/мин гарантира нейната висока ефективност. Ниските нива на шум на уреда, ще ви позволят да го поставите дори в споделени пространства, без да ви смущава с неприятни шумове по време на своята работа.

Функции и защита

Някои от най-новите функции за защита като AddWash и Smart Check са интегрирани в тази пералня машина. Те ви позволяват да добавите пране, дори когато пералнята е стартирала изпиращия си цикъл. Това гарантира както удобство по време на пране, така и пълна безопасност и защита при използването на вашия нов електроуред.

Програми и опции

Оборудвана с множество програми, пералнята машина ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи и за запазване на качеството дори на най-фините материи, дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

С модерен дизайн, множество функции и модерни технологии, тази пералня машина е високоефективна в борбата с дори най-упоритите петна. И това не е всичко – тя ще запази качеството и мекотата дори на най-фините материи, така че вашите дрехи да бъдат безупречни за дълъг период от време. Ако търсите нова, модерна и многоефективна пералня машина за вашето домакинство, то Samsung WW70T4540TE/LE е точният избор за вас.

Виж цената за днес

4/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo