Samsung WW70J5345MW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW70J5345MW/LE

Перални Ревюта
7.8

Рейтинг

 Samsung WW70J5345MW/LE 

Държите ли на безупречната чистота на вашите дрехи? Искате ли нова пералня машина, която да поддържа освен тяхната чистота, така и техните цветове и качество на материите? Имате я! Днес ще ви представим пералня Samsung WW70J5345MW/LE, с енергиен клас А+++, иновативни функции и интегрирани някои от най-модерните технологии, тя ще поддържа вашите дрехи чисти, със свеж аромат и изключителна мекота на материите. За да имате зашеметяваща визия, във всеки момент от вашето ежедневие!

Samsung WW70J5345MW/LEВиж цената за днес

Samsung WW70J5345MW/LE Review

Eco Bubble™ – тази технология, започва да разтваря всички перилни препарати , след което да инжектира доза въздух в тях за получаването на впечатляващо количество пяна. Тя прониква максимално дълбоко във вашите тъкани, за да се справи успешно с някои от най-упоритите петна, като в същото време запазва качеството и мекотата на тъканите.

Diamond Drum – Елегантната форма, наподобяваща диамант, на барабана осигурява мощно и деликатно изпиране. Дрехите се движат през уникалния барабан с форма на диамант, а малки перфорации за изтичане на вода, предотвратяват закачането и повредата на тъканите на вашите дрехи. Обърнете внимание на обработката на тъканите с дълбоко почистване.

Smart Check – Новата перална машина на Samsung е оборудвана с новаторската функция Smart Check, която открива повредите, възникнали във вашия уред, на ранен етап, и предлага лесни решения за отстраняване на неизправностите. Чрез LED сканиране с вашия собствен смартфон, вие ще получите лесни решение за евентуалните проблеми, без да се налага да използвате услугите на майстори. Това ви спестява както време, така и пари. Лесно, бързо и удобно!

Отложен старт – заредете пералнята, изберете изпираща програма и настройте нейното стартиране в удобно за вас време. Пералнята машина ще стартира изпиращия цикъл точно тогава, когато пожелаете.

Пералня Samsung WW70J5345MW/LE разполага с изключително стилен и класен дизайн. Решена в класически бял цвят, тя е със стандартно предно зареждане, а големият люк с тъмно син цвят, придава още по-голяма модерност на уреда. Той би паснал пефектно във всеки модерно обзаведен дом.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU – Цена и мнения!

Пералня Samsung WW70J5345MW/LE има максимална товароподемност от 7кг и мнощност на центрофугиране от 1200 оборота в минута. Това ви дава възможност да изберете по-голям обем от дрехи, само с едно зареждане на пералнята машина. Също така, този уред разполага с размери от 85х60х55см. Това я прави изключително практична за поставяне във всяко помещение от вашия дом, без да отнема много от наличното ви пространство.

Освен изключително ефективна при своята работа, тази пералня машина е и изключително енергоикономична при своята работа, благодарение на енергийния клас А+++, в който спада. С годишен разход за електроенергия от 166 kWh и на вода 7400l, тя ви гарантира перфектно качество на работа, в сравнение с изключително ниски разходи за енергия.

Също така, пералня Samsung WW70J5345MW/LE е изключително тиха при своята работа. С ниво на шума от 76dB при центрофугиране и 62dB при изпиране, вече не е необходимо да се притяснявате, че вашите спокойни семейни вечери ще бъдат нарушени от неприятен шум. С 14 на брой, различни програми за изпиране, този уред гарантирано ще се погрижи освен за чистотата, така и запазване на качеството, мекогата и наситените цветове на вашите любими дрехи.

Нашето мнение за продукта:

Пералня Samsung WW70J5345MW/LE идва при вас със стилен дизайн, 14 изпиращи програми и модерни интегрирани функции, за да ви гарантира перфектното качество на изпиране на вашите любими дрехи. Ако сте от хората, които държат на качествената поддръжка на своите дрехи и искат те да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат, наситени цветове и изключителна мекота на материите, то този уред ще бъде вашия най-верен съюзник в поддръжката на безупречния им вид. Бъдете винаги неотразими, с помощта на пералня Samsung WW70J5345MW!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password