Samsung WW70J5246FX/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW70J5246FX/LE

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Samsung WW70J5246FX/LE 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня Samsung WW70J5246FX/LE с енергиен клас А+++, 10 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране!

Samsung WW70J5246FX/LEВиж цената за днес

Samsung WW70J5246FX/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

StayClean – това отделение се поддържа винаги чисто чрез специална система, която не позволява задържането на перилен препарат като го премахва чрез водна стуя.

Diamond Drum – специфичната форма на барабана, наподобяваща диамант, ще осигури нежни и плавни движения при изпирането на вашите дрехи, а малките отворчета от вътрешната му част, гарантират, че качеството на вашите дрехи няма да бъде повредено.

Smart Check – тази функция, ви позволява да контролирате отдалечено вашата пералня машина, директно от вашия смартфон, като ви уведомява за състоянието на пералната, дали има проблем и какви действия можете да предприемете, за да го решите. Можете да откриете решението за грешки, без да търсите в ръководството за потребителя или да се свързвате със сервизен център.

Виж още: Ревю на Whirlpool FSCR80412

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в графитенпо сив цвят с матирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния люк на барабана който е решен в тъмно синьо в комбинация с дигиталния дисплей в предната част на уреда, му придават новаторски и изключително стилен завършек.

Размери

Пералня Samsung WW70J5246FX/LE разполага с изключително удобни и практични размери от 55 х 60 х 85 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 62кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 79dB при центрофуга и 62dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 103 kWh и на вода от 7400л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Samsung WW70J5246FX/LE разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Отложен старт, Регулатор на оборотите, Информационен дисплей. Функцията за Защита от деца, предпазва най-малките членове от вашето семейство, като заключва вратата на люка и блокира копчетата за управление, когато уреда е в своя работен режим. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите малчугани играят около пералнята машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Eco Bubble, Технология Diamond Drum и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня Samsung WW70J5246FX/LE има подходяща изпираща програма за всички тях. С 10-те си различни изпиращи програми – Бельо, Вълна, Памук, Синтетика, Центрофуга, Спорт, Грижа за бебето, Тъмни цветове, Super Eco и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Samsung WW70J5246FX/LE е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи както за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи, така и за запазването на тяхното качество и богати и наситени цветове, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на пералня Samsung WW70J5246FX/LE.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password