Samsung WW60J3280LW1LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW60J3280LW1LE

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Samsung WW60J3280LW1LE

 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Samsung WW60J3280LW1LE с енергиен клас А++ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване!

Samsung WW60J3280LW1LEВиж цената за днес

Samsung WW60J3280LW1LE Review

Модернизираната форма на новия диамантен барабан помага дрехите да се изпират внимателно, като се движат по уникално създадената линия на барабана. Освен това малките отвори за изтичане на водата предотвратяват слепването на тъканите и дължащите се на това повреди. Вече знаете, че дори и най-деликатните дрехи ще бъдат обработени внимателно с подобрения барабан Diamond.

Виж още: Ревю на Samsung WW70K5210UW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в бял цвят, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане.

Размери

Уреда разполага с изключително удобни и практични размери от 40 х 60 х 85 cм (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 61dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 173 kWh и на вода от 7300л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 6кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Те са: Запаметяване на последното пране, Финално забавяне. Тези функции, в комбинация с някои от най-модерните технологии, гарантират отличната работа на вашата пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 13-те изпиращи програми, с които разполага. Някои от програмите на уреда са: Памук, Синтетика, Предпране, Центрофуга, Грижа за бебето ,Вълна.

Нашето мнение за продукта

С използваните технологии и броя на включените функции, способни да покриват широка гама от тъкани, както и енергийния клас A ++, продуктът заслужава да бъде в категорията на висококчаествената техника. Правилното използване на програмите осигурява ефективно изпиране, а също и нисък разход на вода и електроенергия. Ако търсите перална машина с голям капацитет, която вече е спечелила доверието на своите потребители, ние вярваме, че Пералня Samsung WW60J3280LW1LE може да бъде най-добрият помощник за вас и вашето домакинство.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password