Samsung WW10M86INOA/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WW10M86INOA/LE

Перални Ревюта
9

Рейтинг

 Samsung WW10M86INOA/LE 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Samsung WW10M86INOA/LE с енергиен клас А+++ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване!

Samsung WW10M86INOA/LEВиж цената за днес

Samsung WW10M86INOA/LE Review

Add Wash – технологията ви позволява да добавяте бързо и лесно забравени дрехи, дори ако вашата пералня машина, вече е стартирала своята работа.

SmartCheck – „умната” система “SmartCheck”, идентифицира и диагностицира проблемите, възникнали в системата на вашата пералня машина. Също така, имате достъп до лесни решения на вашият проблем, в приложение на личният ви смартфон. Удобно, лесно и много полезно!

Eco Bubble™ – тази иновативна технология, осигурява перфектно изпиране, дори при по-ниски температури. Перилният препарат се преобразува в мехурчета, като навлиза дълбоко в тъканите и отстранява лесно замърсяванията.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата пералня машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Quick Drive™ – тази технология, позволява на новата енергоспестяваща перална машина да изпира ефективно всеки вид пране, само за няколко минути. Вече не е нужно да чакате с часове, за да имате дрехи с искряща чистота и свеж аромат.

Виж още: Ревю на Bosch WAN24160BY

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Тъмно синята рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 69 х 60 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 83кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1600об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 72dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 119 kWh и на вода от 11 000л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 10кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те Сигнализация за грешка, Самодиагностика, Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма. Тези функции, в комбинация с някои от най-иновативните технологии като EcoBubble, AddWash, Bubble Soak, Пара, Smart Check, QuickDrive™, VRT и др., гарантират перфектната работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 14-те различни изпиращи програми, с които разполага. Програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Памук, Изстискване и отцеждане, Тъмни цветове, Бързо измиване, Синтетика, Изплакване + центрофугиране, Спално бельо, Еко пране супер, Супер бърза, Автоматично оптимално изпиране, Eco Drum Clean+, Hygiene Steam.

Нашето мнение за продукта

С използваните технологии и броя на включените функции, способни да покриват широка гама от тъкани, както и енергийния клас A +++, продуктът заслужава да бъде в категорията на висококчаествената техника. Правилното използване на програмите осигурява ефективно изпиране, а също и нисък разход на вода и електроенергия. Ако търсите перална машина с голям капацитет, която вече е спечелила доверието на своите потребители, ние вярваме, че пералня Samsung WW10M86INOA/LE може да бъде най-добрият помощник за вас и вашето домакинство.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password