Samsung WF60F4E0W0W - Виж цената

Ревю на Samsung WF60F4E0W0W

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Samsung WF60F4E0W0W 

Искате нова и многофункционална пералня с перфектно качество при изпирането на вашите дрехи? Държите на искрящата чистота и запазването на мекотата им? Ние имаме желания от вас продукт! Днес ще ви представим Пералня Samsung WF60F4E0W0W с иновативни функции при изпиране и високо качество на работа, тя ви гарантира перфектна чистота, като същевременно запазва качеството, мекотата и свежият аромат на вашите дрехи!

Samsung WF60F4E0W0WВиж цената за днес

Samsung WF60F4E0W0W Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

AddWash – забравили сте да сложите някои от вашите дрехи в пералнята машина, а цикълът на изпиране вече е стартирал? Няма проблем! Благодарение на иновативната функция AddWash, вече можете да добавяте допълнително дрехи, дори когато вашата пералня е започнала своя режим на работа! Вече няма нужда да чакате до следващото зареждане на пералнята машина, за да изперете любимите си ризи!

Самодиагностика – благодарение на иновативната технология, пералнята машина сама отчита техническите проблеми, които е възможно да възникнат при нейната работа. Вие просто трябва да свалите приложението на своя смартфон и ще имате достъп до лесни и бързи решения за евентуално възникналите проблеми.

Samsung WF60F4E0W0W-2Виж още: РЕВЮ: Пералня SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B – Цена и мнения!

Като модел с тънък дизайн, размерите на този продукт са 85x60x40см. Моделът може да бъде поставен във всяко помещение, в кухнята или в банята или в коридора, в зависимост от наличното ви пространство. Пералнята има капацитет от 6 кг. Барабанът има елегантна форма на диамантен барабан и дава възможност за силно и деликатно измиване. Барабанът има формата и структурата на диаманта, позволявайки на дрехите да се движат равномерно.

Благодарение на малките перфорации за изхода за вода, триенето на тъканите и тяхното увреждане се предотвратяват. На нивото на техническото оборудване моделът има скорост на центрофугиране от 1000 оборота в минута.

Моделът е снабден с трайна керамична устойчивост. Това предотвратява образуването на калциеви съединения и спестява пари, като премахва необходимостта от използване на специални препарати за отстраняване на натрупвания. В същото време има специална интелигентна диагностична функция. Тя открива грешките на ранен етап и предлага решения за разрешаването им.

Нивото на шума е ниско, само 74dB. Що се отнася до потреблението, то е ниско поради енергийният класа A ++. Така годишното потребление на енергия е само 170 кВтч. Годишната консумация на вода е 8580 литра. Това прави пералнята машина, една от най-икономичните в своя клас.

Нашето мнение за продукта:

Стилен и практичен дизайн, високо качество на работа и нисък енергоразход – пералнята машина slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W ви предлага всичко това събрано в един продукт, така че да задоволи нуждите на тези от вас, които държат на безупречна чистота и дългосрочно запазване на качеството на своите дрехи. С иновативния си и практичен дизайн, продуктът на Samsung, е домакинското „бижу”, необходимо на всеки поддържан дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password