Ревю на Samsung WD90T754DBX/S7

Samsung WD90T754DBX/S7

Перални със сушилни са налице от години, но Samsung WD90T754DBX/S7 предлага много повече от това, което може да очаквате от стандартна пералня със сушилня. Този модел разполага с най-новите технологии, които могат да ви предложат перфектни резултати, докато спестявате време и усилия.

Samsung WD90T754DBX/S7

Виж цената за днес

Samsung WD90T754DBX/S7: Характеристики, функции и технологии

Samsung WD90T754DBX/S7 е пералня със сушилня, която може да изпере до 9 кг пране и да изсуши до 6 кг дрехи. Това я прави идеална за семейства с по-големи количества дрехи за пране и сушене. Скоростта на центрофугата на пералнята е 1400 оборота в минута, което гарантира, че дрехите ще бъдат перфектно подсушени преди да бъдат изнесени на сушача.

Клас B на пералнята със сушилня Samsung WD90T754DBX/S7 означава, че той е много енергоефективен и ще ви помогне да спестите пари от електроенергията. Quick Bubble е технологията на Samsung, която използва въздушни мехурчета, за да постигне перфектни резултати при по-ниски температури във времето, като същевременно пестите енергия.

AI Control е функцията на пералнята, която ви дава възможност да контролирате устройството посредством гласови команди. Add Wash ви позволява да добавяте дрехи, дори и след като цикълът на пералнята е започнал. Super Speed 39 е функция, която ви дава възможност да перете и сушите дрехи за по-малко от час.

Steam е функцията на Samsung, която използва пара, за да почисти дрехите ви по-добре и да премахне всякакви бактерии и миризми, които може да имат. Motor Digital Inverter е новото поколение мотор, който е по-ефективен и тих, отколкото стандартните мотори. Wifi ви дава възможност да свържете пералнята със сушилнята към вашия смартфон и да я управлявате от разстояние.

Inox е цветът на пералнята със сушилнята, който е изработен от неръждаема стомана. Това й придава стилен и модерен вид и в същото време е много здрав и устойчив на удари и надрасквания.

Bubble Soak е функция на WD90T754DBX/S7, която използва въздушни мехурчета, за да навлезнат дълбоко в тъканите на дрехите и да премахнат и най-упоритите петна. DrumClean+ е функция, която почиства пералнята със сушилнята, за да я поддържа в добро състояние и да продължи да работи ефективно.

Инверторният мотор на Samsung е изключително тих и енергоефективен, като същевременно е по-дълготраен от стандартните мотори. Прането с пара е функция, която използва пара, за да почисти дрехите ви по-добре и да премахне всякакви бактерии и миризми, които може да имат.

Добавянето на дрехи по време на програма е функция, която ви позволява да добавите дрехи, дори и след като цикълът на пералнята е започнал. Технологията Eco Bubble използва вода, прах и въздушни мехурчета, за да проникне в тъканите на дрехите и да ги почисти по-добре, като същевременно пестите енергия.

QuickDrive™ е функция, която позволява на пералнята със сушилнята да пере и суши дрехите с по-голяма скорост, като по този начин спестява време и енергия. Защитните функции на Samsung включват функцията Заключване за деца, която предотвратява децата от несанкциониран достъп до пералнята и сушилнята.

Деликатният програма е идеален за пране на чувствителни тъкани като коприна или кашмир, като защитава тъканите и ги пере деликатно. Програмата Памук е предназначена за пране на дрехи от памук, като осигурява максимално почистване и подсушаване.

Безшумното пране е функция, която ви дава възможност да перете дрехите си без да причинявате ненужен шум. Програмата Синтетика е подходяща за пране на дрехи от синтетични материи като полиестер или найлон.

Програмата Вълна е специално проектирана за пране на вълнени дрехи, като предпазва тъканите и им осигурява нежно почистване. Изплакване + центрофугиране е програма, която ви позволява да изплакнете и центрофугирате дрехите си отделно, за да ги подготвите за сушене.

Спалното бельо е програма, която е специално проектирана за пране на спално бельо, като осигурява по-добро почистване и подсушаване. Супер бързата програма Outdoor 15′ е идеална за пране на дрехи за спорт и активности на открито.

Бързата програма Ризи е предназначена за пране на ризи и блузи, като осигурява по-бързо и по-ефективно почистване. Hygiene Steam е програма, която използва пара, за да почисти дрехите ви по-добре и да премахне всякакви бактерии и миризми, които може да имат.

Cotton Dry е програма за сушене на дрехи от памук, като осигурява перфектно сушене и подходяща за големи количества дрехи. Speed Wash+Dry е функция, която ви позволява да перете и сушите дрехите си за по-малко от час.

Програмата Хавлии е предназначена за пране и сушене на хавлии, като предлага максимално почистване и подсушаване. Air Wash е функция, която използва въздух, за да почисти дрехите ви и да премахне миризмите им.

Synthetics Dry е програма за сушене на дрехи от синтетични материи, като осигурява перфектно сушене и защита на тъканите. Еко 40-60 е програма, която ви позволява да перете дрехите си при по-ниска температура, като пестите енергия.

Виж още: Най-добрите перални със сушилни | Евтини перални | Перални на изплащане |

Samsung WD90T754DBX/S7: Мнение за продукта

В заключение, Samsung WD90T754DBX/S7 е пералня със сушилня, която е в състояние да пере и суши дрехи на едно и също място. Това е един продукт, който предлага високотехнологични функции, които ви помагат да перете и сушите дрехите си по-бързо и по-лесно. Сигурни сме, че този продукт ще бъде страхотен избор за всички, които търсят една пералня със сушилня, която да им предложи перфектни резултати.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo