Ревю на Samsung WD90T754DBH/S7

Samsung WD90T754DBH/S7

Съвременните перални със сушилни са най-удобният начин да измиeте и изсушите дрехите в един цикъл. Samsung WD90T754DBH/S7 е една от най-новите модели на тази компания и предлага много функции и опции, които да улеснят живота ви. В това ревю ще разгледаме тези функции и ще дадем нашето мнение.

Samsung WD90T754DBH/S7

Виж цената за днес

Samsung WD90T754DBH/S7: Характеристики, функции и технологии

Samsung WD90T754DBH/S7 има голям капацитет на пране от 9 кг, което я прави подходяща за големи семейства или за хора, които имат нужда от пералня с голям капацитет. Това означава, че можете да измиете по-голямо количество дрехи в един цикъл, което спестява време и енергия.

Samsung WD90T754DBH/S7 има капацитет на сушене от 6 кг, което е подходящо за средно големи семейства. Това означава, че можете да изсушите по-голямо количество дрехи в един цикъл, което спестява време и енергия. Тази пералня със сушилня има висока скорост на центрофугата от 1400 оборота в минута, което означава, че дрехите ви ще излязат по-сухи след цикъла на пране и ще има по-малко време за сушене.

Според класификацията на енергийната ефективност, тази пералня със сушилня е класифицирана като клас B, което означава, че е доста енергийно ефективна и ще ви спести пари на електрическият сметки. Функцията Quick Bubble позволява на пералнята да създава пяна по-бързо и по-ефективно, което ускорява процеса на пране и постига по-добри резултати.

AI Control е интелигентна функция, която може да разпознае типа на дрехите и да настрои програмата за пране и сушене според тях. Това улеснява процеса на пране и гарантира добри резултати. Функцията Add Wash позволява да добавите дрехи по време на цикъла на пране, което е много удобно, ако сте забравили да добавите нещо в началото на цикъла.

Функцията Super Speed 39 може да завърши цикъла на пране и сушене за само 39 минути, което е много удобно, ако имате нужда от бързо измиване и изсушаване на дрехите. Функцията Steam използва пара, за да постигне по-добри резултати при пране и сушене. Тя помага да се отстранят миризми и замърсявания от дрехите ви. Тази пералня със сушилня е оборудвана с дигитален инверторен мотор, който е по-безшумен, по-ефективен и по-издръжлив от традиционните мотори.

Тази пералня със сушилня има вграден модул за Wifi, който ви позволява да свържете пералнята със своя смартфон или таблет и да я контролирате дистанционно. Това означава, че можете да стартирате или спрете цикъла на пране и сушене, да изберете програма, да видите колко време остава до края на цикъла и много други функции, докато сте далеч от уреда. Това е особено удобно, ако сте заети и не можете да бъдете у дома по време на цикъла на пране или сушене.

Функцията Bubble Soak на пералнята позволява на дрехите да се потопят в пяна, която разгражда замърсяванията и миризмите по-ефективно. Това означава, че дрехите ще бъдат по-чисти и свежи след цикъла на пране. Функцията DrumClean+ на пералнята позволява на уреда да се почисти от всякакъв тип замърсявания и миризми. Това е важно, за да се запази хигиената на пералнята и да се гарантира, че дрехите не ще бъдат замърсени от натрупване на мръсотия.

Инверторният мотор е по-безшумен, по-ефективен и по-издръжлив от традиционните мотори. Това означава, че пералнята ще работи по-тихо и по-ефективно, като ще издържа по-дълго време. Функцията за пране с пара позволява на пералнята да използва пара, за да постигне по-добри резултати при пране. Това помага да се отстранят миризми и замърсявания от дрехите ви, като същевременно ги дезинфекцира.

Функцията за добавяне на дрехи по време на програма позволява да добавите дрехи по време на цикъла на пране, дори и след като програмата е започнала. Това е много удобно, ако сте забравили да добавите нещо в началото на цикъла или ако имате нужда да добавите допълнителни дрехи.

Виж още: Най-добрите перални със сушилни

Samsung WD90T754DBH/S7: Мнение за продукта

Samsung WD90T754DBH/S7 е една много добра пералня със сушилня, която предлага много функции и опции, които да улеснят живота ви. Тя има голям капацитет на пране и сушене, което я прави подходяща за големи семейства. Също така, тя има много програми за пране и сушене, които да изберете от, включително и тези за деликатни дрехи. Пералнята със сушилня има атрактивен дизайн и е лесна за употреба. Но, имайте предвид, че тя е малко скъпа, така че може да не е подходяща за всеки бюджет. В крайна сметка, ако сте готови да инвестирате в качествена пералня със сушилня, Samsung WD90T754DBH/S7 е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo