Samsung WD90N740NOA/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WD90N740NOA/LE

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Samsung WD90N740NOA/LE

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим Пералня със сушилня Samsung WD90N740NOA/LE с множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране.

Samsung WD90N740NOA/LEВиж цената за днес

Samsung WD90N740NOA/LE Review

Quick Drive™ – тази технология, позволява на новата енергоспестяваща перална машина да изпира ефективно всеки вид пране, само за няколко минути. Вече не е нужно да чакате с часове, за да имате дрехи с искряща чистота и свеж аромат.

Add Wash – технологията ви позволява да добавяте бързо и лесно забравени дрехи, дори ако вашата пералня машина, вече е стартирала своята работа.

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата пералня машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Ревю на LG F6WD148TWIN

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегнтната рамка на люка на барабана която е решена в тъмно синьо в комбинация с дигиталния дисплей в предната част на уреда, му придават новаторски и изключително стилен завършек.

Размери

Уреда разполага с изключително удобни и практични размери от 59 х 60 х 85 cm (ДхВхШ) и е с тегло 84кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Този иновативен уред с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С капацитета си от 9кг. при изпиране и 5кг при изсушаване., този уред ще изпере и изсуши ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералнята и сушилнята разполагат с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма, Сигнализация за грешка, Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма. Функцията за защита от деца, предпазва най-малките членове от вашето семейство, като заключва вратата на люка и блокира копчетата за управление, когато уреда е в своя работен режим. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите малчугани играят около пералнята машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Air Wash, Bubble Soak, Smart Check, Пране и сушене, Eco Bubble, QuickDrive™, AddWash, VRT, Устойчивост на керамика и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – уреда има подходяща програма за всички тях. С 14-те си различни изпиращи програми – Деликатни, Вълна, Памук, Quick wash, Синтетика, Изплакване + центрофугиране, Ежедневно имиване, Еко почистване на барабана, Hygiene Steam, Супер еко пране, Cotton Dry, Syntetics Dry, Speed Wash+Dryи др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Нова, с иновативен и модерен дизайн и множество изпиращи функции, пералня със сушилня Samsung WD90N740NOA/LE е идеална за тези от вас, които държат на перфектното качество на изпиране на своите дрехи. С този уред, вие поддържате вашите дрехи с искряща чистота и свеж аромат, като същевременно запазвате техните цветове и качество на материите до максимална степен.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password