Samsung WD90N642O2X/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WD90N642O2X/LE

Перални Ревюта
9

Рейтинг

Samsung WD90N642O2X/LE

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня със сушилня Samsung WD90N642O2X/LE с множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране.

Samsung WD90N642O2X/LEВиж цената за днес

Samsung WD90N642O2X/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Add Wash – технологията ви позволява да добавяте бързо и лесно забравени дрехи, дори ако вашата пералня машина, вече е стартирала своята работа.

Air Wash – Поддържайте дрехите си хигиенично чисти без вода и препарат. Технологията Air Wash дезодорира и дезинфекцира дрехите, така че винаги да ухаят свежо. Неприятните миризми и бактерии се отстраняват, използвайки само сгорещен въздух. Няма нужда от изваряване или скъпи и потенциално вредни химикали

Ceramic Heater + (Керамичен нагревател +) има нов тип антизалепващо покритие, което намалява натрупването на котлен камък в сравнение с конвенционалните керамични нагреватели*. Неговият патентован дизайн** гарантира по-малко котлен камък, който да пречи на топлопроводимостта, така че нагревателят поддържа своята производителност по-дълго време и е по-издържлив.

Виж още: Ревю на LG F2WV7S8P1

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в инокс цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегнтната рамка на люка на барабана която е решена в черно в комбинация с дигиталния дисплей в предната част на уреда, му придават новаторски и изключително стилен завършек.

Размери

Пералня със сушилня Samsung WD90N642O2X/LE разполага с изключително удобни и практични размери от 69 х 60 х 85 cm (ДхШхВ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 49 dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергоикономична. С капацитета си от 9 кг за пране и 5 кг за сушене този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня със сушилня Samsung WD90N642O2X/LE разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Функцията за защита от деца, предпазва най-малките членове от вашето семейство, като заключва вратата на люка и блокира копчетата за управление, когато уреда е в своя работен режим. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите малчугани играят около пералнята машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии EcoBubble,, Motor Digital Inverter др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Някои от програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Памук, Quick was,h Синтетична програма, Синтетика ,Бельо, Изплакване + центрофугиране ,Ежедневно имиване, Еко почистване на барабана, Hygiene Steam, Супер еко пране, Cotton Dry Syntetics Dry и Speed Wash+Dry.

Нашето мнение за продукта

Нова, с иновативен и модерен дизайн и множество изпиращи функции, пералня със сушилня Samsung е идеална за тези от вас, които държат на перфектното качество на изпиране на своите дрехи. С този уред, вие поддържате вашите дрехи с искряща чистота и свеж аромат, като същевременно запазвате техните цветове и качество на материите до максимална степен. Бъдете с винаги ослепителна визия, като пералня със сушилня Samsung WD90N642O2X/LE ще се погрижи за пълното премахване дори на най-упоритите петна.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password