Samsung WD90J6A10AW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WD90J6A10AW/LE

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Samsung WD90J6A10AW/LE 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня и сушилня Samsung WD90J6A10AW/LE! Това е ефективна пералня машина, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова пералня машина.

Samsung WD90J6A10AW/LEВиж цената за днес

Samsung WD90J6A10AW/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Ревю на LG F4J6TGOW

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Тъмно синята рамка, обгръщаща люка на барабана и черният дисплей в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговият интерфейс.

Размери

Пералня и сушилня Samsung WD90J6A10AW/LE разполага с изключително удобни и практични размери от 65 х 60 х 85 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 70кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 62dB при изсушаване на вашите дрехи, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С разход на електроенергия при стандартна програма от едва 6.12 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 9кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня и сушилня Samsung WD90J6A10AW/LE разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: AddWash, Сигнализиране при финализиране на програма, Защита от деца, Устойчивост на керамика, Eco Bubble, Bubble Soak.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Вълна, Памук, Синтетика, Грижа за бебето, Външно облекло, Бельо, Тъмни цветове, Памук, Еко.

Нашето мнение за продукта

Пералня и сушилня Samsung WD90J6A10AW/LE е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на пералня и сушилня Samsung WD90J6A10AW/LE.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password