Ревю на Samsung WD80T634DBH/S7

Samsung WD80T634DBH/S7

Държите ли на безупречния си външен вид? Днес ще ви представим пералня Samsung WD80T634DBH/S7. С множество иновативни технологии, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти! Бъдете винаги неотразими, с безупречна визия, с помощта на само един домашен уред, а именно – пералня Samsung WD80T634DBH/S7.

Samsung WD80T634DBH/S7Виж цената за днес

Samsung WD80T634DBH/S7 Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на меките памучни дрехи, като прониква дълбоко в нишките и запазва материята качествена и мека дори след многократни изпирания.

Bubble Soak – благодарение на предварителното смесване на вода и перилен препарат и образуването на богата пяна, вашите дрехи се накисват предварително, като пяната прониква дълбоко в тъканите и разтваря дори най-упоритите петна.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

С ниски нива на шум дори при скорост на въртене от 1400 об/мин, този уред ще ви осигури спокойствие по време на своята работа. Освен това, пералнята е с предно зареждане и стандартно ляво отваряне на люка, което я прави удобна за монтаж във всяко подходящо помещение от вашия дом.

Функции и защита

Уреда разполага както с множество модерни технологии, така и с множество функции за защита. Това гарантира, че дрехите ви ще бъдат изпрани безупречно, а вашата работа с пералнята машина – напълно безопасна.

Програми и опции

От производителя са помислили за нуждите на всеки потребител – оборудвайки пералнята машина с множество програми, подходящи за всеки тип тъкани – пералнята ще изпере успешно дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като изпиращия цикъл ще бъде изцяло съобразен с материята, от която са изработени.

Нашето мнение за продукта

Модерен дизайн, иновативни технологии, функции за защита и безупречни технически характеристики – всичко това е събрано в новата пералня Samsung WD80T634DBHS7. Ако искате дрехите ви да бъдат искрящо чисти, а цветовете и материите им да бъдат запазени качествени за дълъг период от време, то пералнята машина на Samsung е точният избор за вашето домакинство.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo